به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، فرهاد آقا بیگی مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان خراسان شمالی با اشاره به اینکه خراسان شمالی مهد قصه است گفت: از جمله برنامههای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی که قرار هست به صورت یک فعالیت فرهنگی سه ساله ادامه پیدا کند پویش قصه گویی است ؛ که با هدف ترویج فرهنگ گفتگو و گفتمان در خانواده و توجه به میراث کهن در استان شکل گرفت.
بیشتر بخوانید
آقا بیگی گفت: این پویش در ابعاد مختلف فعال شد و در بخش عمومی پویش شاهد استقبال هزار و ۳۰۰ مخاطب بودیم.
او با اشاره به بخش دیگر این پویش که با مشارکت اداره میراث فرهنگی و گردشگری خراسان شمالی اجرا شد افزود : در این پویش قصههای بومی و محلی و قصههای اصیل خراسان شمالی جمع آوری شد و در حال حاضر ۲۴ قصه شناسایی و ضبط شده است.
او با اشاره به بخش سوم پویش قصه گویی که ایجاد چالش برای مربیان قصه گویی است گفت: آموزش مربیان از طریق مربیان مطرح کشوری انجام شد.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی با بیان این که دو نوع مرکز فرهنگی هنری سیار و ثابت در کانون پرورش فکری وجود دارد گفت:با توجه به اینکه تعدادی از کودکان و نوجوانان امکان دسترسی به مراکز کانون را ندارند طرح قاصدک را با کمک رابطین علاقهمند در این حوزه راه اندازی کردیم؛ و در قالب کیف کتاب محصولات فرهنگی کانون را برای کودکان این مناطق ارسال کردیم.
او افزود:در فاز اول این طرح شهرهای راز و جرگلان، مانه و سملقان، غلامان و حاشیه شهر بجنورد تحت پوشش قرار داده شد.
آقا بیگی با اشاره به اینکه جمعیت قابل توجهی در استان عشایر هستند گفت: در فاز دوم کودکان عشایری را با کمک استانهایی که عشایر به آن مناطق کوچ می کنند پوشش دهیم.
او با اشاره به راه اندازی سامانه kpfگفت: حدود ۱۱ هزار و ۲۶۰ عضو تحت پوشش کانون داریم و ۹ مرکز ثابت و ۹ مرکز سیار تا قبل از امسال مشغول فعالیت بودند که در دهه فجر یک مرکز ثابت در فاروج و یک مرکز سیار در صفی آباد اضافه شد و به بیست مرکز ارتقاء پیدا کردیم.
اوبا بیان اینکه در استان ۲۸ کارگاه مجازی راه اندازی شده گفت: تمام فعالیت کانون پرورش فکری کودکان در این سامانه با عضویت کودکان و ارتباط مستقیم با مربی خود انجام می گیرد و کارگاههای حضوری به صورت مجازی ارئه میشود.
انتهای پیام/ه