اگر موجر بخواهد به صورت فوری درخواست تخلیه ملک مورد اجاره خود را بگیرد باید به نکاتی توجه داشته باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، تخلیه ملک و دریافت حکم برای انجام آن از جمله مواردی است که باید به آن توجه داشت، اما برای تخلیه فوری باید مواردی را مد نظر قرار داد تا با توجه به آن‌ها بتوان کار را به صورت قانونی انجام داد.

اگر قرارداد اجاره به صورت غیررسمی یعنی در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم نشده باشد و توسط موجر و مستأجر روی یک برگ کاغذ نوشته شده و توسط دفاتر املاک تنظیم شده باشد حتماً باید علاوه بر موجر و مستأجر، دو نفر شاهد هم آن را امضا کرده باشند و تنها در این صورت است که صاحبخانه می‌تواند عریضه خود را به شورای حل اختلاف محل وقوع ملک با دادخواست تخلیه ملک تحویل دهد و پس از این دادخواست مرجع قضایی دستور تخلیه ملک را صادر می‌کند.

البته باید به این موضوع توجه داشت که برای صدور دستور تخلیه باید به شرایطی توجه داشت و یکی از آن‌ها این است که مدت زمان اجاره مغزی شده باشد و اگر هنوز از مدت زمان اجاره باقی مانده باشد نمی‌توان دستور تخلیه صادر کرد.

از دیگر شرایط دستور تخلیه می‌توان به این موضوع اشاره کرد که مستأجر از پرداخت بیش از 3 ماه اجاره امتناع کرده باشد یا در صورت وجود شرط عدم انتقال ملک را به دیگری اجاره داده باشد، همچنین اگر محل مورد اجاره مورد استفاده غیرمشروع قرار گرفته باشد می‌توان دستور تخلیه را صادر کرد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار