در مطلب زیر طرز تهیه کباب خلیج فارس را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  دستور تهیه   سمبوسۀ ماهی را به شما آموزش می دهیم.  

مواد اصلی
گوشت راسته گوسفند ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
فلفل قرمز به مقدار لازم
جعفری (ساطوری شده) ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
گردو به مقدار لازم


بیشتربخوانید

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های کورن داگ سوخاری و دم کباب خوشمزه تا شیرینی تیرامیسو حرفه‌ای + تصاویر


طرز تهیه
ابتدا گوشت را چرخ کرده و خوب ورز میدهیم و پیاز را جداگانه رنده زده یا چرخ میکنیم و بعد از گرفتن آب آن را با گوشت خیلی خوب ورز میدهیم و ادویه و سایر مواد را اضافه میکنیم و در صورت تمایل کمی گردو را چرخ کرده و به مواد اضافه میکنیم.

مواد را حدودا نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم و روی آن را با یک نایلون میپوشانیم و بعد دوباره ۱۵دقیقه به خوبی ورز میدهیم و پس از آن به سیخ کشیده و کباب میکنیم.

سایر نکات
۱) چربی گوشت شما نباید زیاد باشد، چون باعث میشود مواد از سیخ بریزد.
۲) این غذا در جنوب ایران بدون برنج سرو میشود.
۳) اگر دوست دارید این غذا را در تابه بخ کنید
۴) نیازی به سرخ کردن زرشک نیست آن را بشویید و پس از رد کردن از آبکش به مواد اضافه کنید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۱۱:۲۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۹
چرا ایمیل را حذف کردین از پیام رسان ها.
United States of America
ناشناس
۱۱:۲۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۹
چرا ایمیل را حذف کردین از پیام رسان ها.