به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، حجت السلام مسعود احمدی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه گفت : در دوره مدیریت جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر با توجه به ضرورتهای جامعه سعی شده به سمت مطالبه گری از مسئولین حرکت کنیم.
او گفت : رهبر معظم انقلاب در خطبههای نماز جمعه سال ۱۳۷۹ میفرماید امر به معروف و نهی از منکر بخشهای گوناگونی دارد که مهمترین آن امر به معروف مسئولین کشور است و بر اساس این منویات مدیران دستگاههای اجرایی باید تاب آوری خود را در برابر انتقادات و مطالبه گریها افزایش دهند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه با بیان اینکه هدف از امر به معروف، کمک به مسئولان است، نه مچ گیری از آنان افزود: مطالبه گری صرفاً انتقاد کردن از عملکردها نیست بلکه باید با ارائه پیشنهاد و راهکار برای برو رفت از مشکلات و موانع همراه باشد.
احمدی با اشاره به تشکیل یک هزار و ۴۰۰ گروه جهادی مطالبه گری در کشور افزود: در استان کرمانشاه تاکنون مجوز فعالیت برای ۸۰ گروه جهادی صادر شده است که بیشتر در زمینههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و مذهبی در حال فعالیت هستند.
او ادامه داد: در گروههای مطالبه گری باید حداقل ۲ نفر در زمینه فعالیت دارای تخصص باشند و یک نفر نمیتواند بیش از یک گروه مطالبه گری تأسیس کند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از استان کرمانشاه گفت: از جمله اقدامات صورت گرفته توسط این گروهای مطالبه گری، انجام برنامههایی در زمینه حاشیه نشینی، توسعه گرمخانهها و بررسی طرحهای نیمه کاره استان کرمانشاه است.
احمدی ادامه داد: قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در ۲۴ ماده و در سال ۹۴ به تصویب رسیده و دادگستریها ابلاغ شده است که آمران به معروف را مورد حمایت و پشتیبانی قرار دهد.
او افزود: در بحث عفاف و حجاب سعی داریم جهت مطالبه گری را از مردم به سمت مسئولان تغییر دهیم تا مشخص شود چه اقداماتی از سوی مسئولین و دستگاههای مربوطه در این امر با توجه به وظایفی که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی به آنها محول شده صورت گرفته است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از با اشاره به حمله شبکههای معاند گفت: شبکههای معاند اخیراً مطالبه گری از مسئولان را دخالت در امور کشور تلقی کردهاند و آن را مورد حمله قرار دادهاند و هدف آنها از بین بردن روحیه مطالبه گری مردم است .
انتهای پیام/د