به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه سالاد کارپور را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
▪ سیب زمینی پخته و نگینی شده= ۲۵۰ گرم
▪ تخم مرغ پخته و رنده شده= ۱ عدد
▪ پیازچه ساطوری شده= ۴/۱ پیمانه
▪ خیار شور نگینی =: ۱ پیمانه
▪ سس مایونز = ۱ پیمانه
▪ فلفل = به میزان کافی
مواد نان سالاد:
▪ آرد گندم= ۲ پیمانه
▪ شکر= ۱ق غ + ۱ ق چ
▪ تخم مرغ= ۲ عدد
▪ کره =۵۰ گرم
▪ آب ولرم= ۴/۱ پیمانه
▪ خمیر مایه= ۱ ق م
▪ خامه+زرده تخم مرغ زده شده
ییشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از رمز و راز ترد شدن کتلت و فیله مرغ سوخاری خوشمزه در منزل تا ژله رولی ویترینی + تصاویر
● طرز تهیه:
مواد سالاد را با هم مخلوت کرده و میگذاریم تا مواد کاملا به خورد هم رود. آب ولرم+ ۱ ق چ شکر+ خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و میگذاریم تا عمل آید.
در ظرف دیگر آرد+۱ق غ شکر+۸/۱ ق نمک را ریخته. تخم مرغها را با چنگال زده به مواد اضافه میکنیم. خمیر مایه عمل آمده و کره نرم شده را اضافه کرده وحدود ۵ دقیقه خمیر را ورز میدهیم. خمیر ۱ ساعت استراحت کند. بعد از خمیر اندازه یک نارنگی برمیداریمو گرد میکنیم و داخل قالب کیک یزدی میگذاریم.
از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک بر میداریم و روی خمیر قبلی میگذاریم و با یک خلال یک سوراخ از سر تا کف خمیر ایجاد میکنیم. روی آن را خامه و زرده میمالیم و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدهیم. بعد از پخت کلاهک نان را بریده و داخل نان را با سالاد پر میکمیم و کلاهک را روی آن میگذاریم.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/