معاون شهردار رشت گفت: ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای رفع مشکلات پسماند سایت سراوان و کارخانه کودآلی این شهر در نظر گرفته شده است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، بابک رمضانی ، معاون خدمات شهری شهرداری رشت گفت:   شهرداری رشت امسال حدود ۹۱ میلیارد تومان از  اعتبارات ملی برای رفع مشکلات پسماند دریافت کرد و برای سال آینده نیز حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای رفع مشکلات پسماند  سایت سراوان و کارخانه کودآلی در نظر گرفته شده است.

او ،  با بیان اینکه روزانه هزار و ۱۰۰ تن زباله در محل دفن زباله در سراوان رشت دفن می‌شود، افزود: شهرداری رشت برای کاهش مشکلات ناشی از دفن زباله در سراوان اقداماتی را انجام داده و طرح هایی نیز در دست اجرا دارد.

معاون خدمات شهری شهرداری رشت گفت: تفکیک زباله از مبدا مهمترین اقدامات شهرداری برای کاهش ورودی زباله در محل دفن در این منطقه است، ضمن اینکه از مردم می‌خواهیم در موضوع تفکیک زباله از مبدا همکاری کرده و به طور جدی به این امر بپردازند.

رمضانی،  راه اندازی تصفیه خانه سراوان با ظرفیت سه لیتر بر ثانیه را از دیگر اقدامات شهرداری رشت عنوان کرد و افزود: این تصفیه خانه می‌تواند شیرابه تولیدی را تصفیه کرده و بعد از آن این شیرابه به صورت آب تمیز وارد رودخانه شود.

او گفت: شن ریزی و سم پاشی نیز روزانه در محل دفن زباله در سراوان رشت انجام می‌گیرد که این مهم برای کاهش بوی بد و سایر مشکلات ناشی از حجم بالای زباله نقش اساسی دارد.

معاون خدمات شهری شهرداری رشت،با اشاره به فعالیت کارخانه کودآلی شهرداری رشت ، افزود: ظرفیت کارخانه کودآلی اکنون ۲۵۰ تن در روز است که ظرفیت آن را در دو مرحله شامل، مرحله اول تا ۵۰۰ تن در روز و در نوبت دوم تا هزار تن در روز افزایش می‌یابد ضمن اینکه قراردادی بابت افزایش ظرفیت کودآلی در هر دو مرحله منعقد شده است.

رمضانی با بیان اینکه زباله در کارخانه کودآلی تبدیل به کود می‌شود، گفت: زباله در کارخانه کودآلی تبدیل به کود می‌شود ضمن اینکه مقداری برگشت شده و در سراوان تخلیه می‌شود لذا این افزایش ظرفیت موجب می‌شود که مقدار کمی زباله در سراوان دفن شود.

او  احداث و راه اندازی کارخانه زباله سوز را از دیگر برنامه‌های در دست اجرای شهرداری رشت برای کاهش مشکلات در سراوان اعلام و تصریح کرد:  قرار داد راه اندازی دستگاه زباله سوز با ظرفیت ۶۰۰ تن منعقد شده است که با راه اندازی این کارخانه از سوزاندن ۶۰۰ تن زباله در روز، انرژی برق تولید می‌شود که درآمدزایی نیز دارد.

 

انتهای پیام/م.ع

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.