پخت آش گزنه یکی از سنت های نوروز مردم گلستان است که با شروع فصل بهار ،بانوان آن را در منازل خود پخت می کنند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،آش گزنه در بین گلستانی‌ها طرفداران زیادی دارد و مردم با آغاز فصل بهار و در مناسبت‌های مختلف آن را طبخ می‌کنند.

سکینه خانم یکی از اهالی روستایی در شهرستان کردکوی گفت:آش گزنه خواص زیادی دارد و بیشتر در فصل بهار پخته می‌شود.

او گفت: آش گزنه با گیاه گاو زبان و برنج و گزنه پخته می‌شود که به آش گزنه معروف است.

او افزود: ابتدا برنج را به اندازه یک لیوان به همراه آب توی قابلمه می‌ریزیم وقتی دانه برنج باز شد گیاه گزنه و گاوزبان شسته و خورد شده را به آن اضافه می‌کنیم.

در مورد برنج، بهتر است که از نیم دانه استفاده شود.

وقتی این آش خوب پخته شد و جا افتاد، رب انار و شکر را باهم مخلوط کرده و به همراه آش سرو می‌کنیم.

گیاه گزنه سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی همچون ویتامین D و کربوهیدرات و همچنین پروتئین و اسیدآمینه فراوان است.

انتهای پبام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.