به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، مجتبی تقی زاده، معاونت بهبود تولیدات دامی اداره کل جهاد کشاورزی البرز با اشاره به افزایش قیمت مرغ گرم تا سقف بیست و چهار هزار و نه صد تومان، گفـت: این افزایش قیمت باعث می شود که مرغ بیشتری به قیمت دولتی در اختیار شهروندان قرار بگیرد.
او افزود: قیمت مصوب محصولات براساس قیمت تولیدو توزیع آن احصا می شود، در حال حاضر تنها دو محصول دانه گندم و کنجاله سویا با ارزش چهار هزار و دویست تومانی محاسبه می شود.
معاونت بهبود تولیدات دامی اداره کل جهاد کشاورزی البرز گفـت: درحال حاضر قیمت هر قطعه مرغ برای تولید کنندگان، چهار هزار تومان تمام می شود و اگر این مسئله در قیمت مصوب دیده نشود، موجب لطمه به تولید و تولیدکنندگان خواهد شد.
او افزود: امیدواریم از طریق این افزایش قیمت، افزایش تولید مرغ دولتی به جایی برسد که دیگر نگران تامین آن در بلازار البرز نباشیم.
انتهای پیام/د.خ