برخی عادات غذایی به ظاهر سالم، انتخاب ھای غلطی ھستند که بین ما و ھدف رژیمی ما فاصله می‌اندازند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برخی از عادات غذایی به ظاهر سالم که عدم افراط در آن‌ها شاهد چاقی و اضافه وزن نخواهید بود، از این قرارند:

انتخاب غذا‌های کم کالری و رژیمی: نوع بسته بندی این غذا‌ها حاوی مقادیر زیادی افزودنی هستند. ثانیا این نوع غذاها، معمولا قدرت سیر کنندگی کافی ندارند. خیلی از افراد بعد از خوردن این نوع مواد غذایی رژیمی، باز هم احساس گرسنگی می‌کنند و در نهایت باز هم به خوردن سایر انواع مواد غذایی ادامه می‌دهند. بهتر است که از غذاهای سالم و معمولی که با ترکیبات طبیعی و کامل درست شده اند و فرایندهای کارخانه‌ای روی آن‌ها صورت نگرفته است، استفاده کنیم و فقط کافیست که تعادل و اندازه را رعایت کنیم.

افراط در مصرف غذا‌های سالم: هر ماده غذایی دارای انرژی است و اگر در مصرف آن زیاده روی شود، می‌تواند به اضافه وزن منجر شود (حتی اگر این ماده غذایی، سالم باشد). مثلا روغن زیتون از نظر میزان توان چاق کنندگی فرقی با روغن های دیگر ندارد.


بیشتر بخوانید

اجتناب از وعده ھای اصلی غذایی: این کار باعث می‌شود که بدن نسبت به سوزاندن انرژی از خود مقاومت نشان داده و آنطور که ما انتظار داریم، انرژی نسوزانیم. نکته دوم اینکه احتمال پرخوری در وعده های بعدی برای جبران گرسنگی ناشی از نخوردن وعده قبلی، افزایش پیدا می‌کند. نکته سوم اینکه توان ما برای فعالیت بدنی کاهش پیدا می‌کند و هر چه هم که می‌خوریم، به جای اینکه صرف فعالیت بشود، در بدن ما ذخیره می‌شود. تعداد وعده های غذایی خود را افزایش داده و در عوض، از حجم وعده های کم کنید.

شمارش دائم کالری دریافتی: تحقیقات نشان می‌دهند که حتی اگر در مصرف کالری، محدودیتی ایجاد نشود، باز هم افرادی که مجبور به شمردن کالری مصرفی خود هستند، دچار استرس می‌شوند. استرس باعث افزایش ترشح هورمون کورتیزول و در نهایت چاقی می‌شود.

عدم مصرف چربی ھای سالم: شما باید حتما از چربی های سالم مثل زیتون، آجیل و آووکادو و امثال اینها در برنامه خود استفاده کنید. فقط کافیست که اندازه مصرف را رعایت و زیاده روی نکنید. نکته جالب درباره چربی های سالم این است که علاوه بر فوایدی که برای سلامتی دارند و از پیری زودرس جلوگیری می‌کنند، قدرت سیر کنندگی خوبی نیز دارند. همچنین، متابولیسم را افزایش می‌دهند و منبع غنی آنتی اکسیدان ها هستند.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.