دکتر مهدی حسینی مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: طرح تشدید نظارت و کنترل عرضه فرآوردههای خام دامی از ۲۵ اسفند ۹۹ تا ۱۴ فروردین امسال در تمامی شهرستان های استان ادامه یافت و روزانه بوسیله ۲۵ اکیپ به صورت مستمر و موثر در حال اجرا بوده است.
او گفت: در اجرای این طرح نظارتی بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ مورد بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده خام دامی و افزون بر ۲۳۰ مورد بازدید از اماکن عمومی مصرف کننده فرآورده خام دامی مانند رستوران ها و هتل ها به عمل آمد.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان افزود: حفظ سلامت و تامین امنیت غذایی جامعه در تمامی طول سال و به ویژه در ایام خاص مانند نوروز، ماه مبارک رمضان و محرم از اهمیت ویژه ای برخوردار است و این وظیفه کارشناسان نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی است که با انجام نظارت های دوره ای و موثر از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی، حلّیت و سلامت این محصولات را کنترل کنند تا غذای سالم و حلال بر سر سفره مردم قرار گیرد.
او بیان کرد: هرگونه کوتاهی و بی توجهی در روند کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی در فرآیند تولید و عرضه فرآورده های خام دامی سبب آسیب رساندن به سلامت غذایی مردم و جامعه و همچنین انتشار برخی بیماری های مشترک بین انسان و دام در جمعیت های انسانی می شود، کنترل و بازرسیهای انجام شده نشان دهنده زحمت و تلاش همکاران این اداره کل در انجام وظایف و مسائل مرتبط با دامپزشکی است که حتی در ایام تعطیل نیز ادامه دارد.
انتهای پیام/ع