لشکر بلوکی رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،گفت: بهتر است بخشی از نان و غلات مصرفی روزانه از انواع سبوس دار و کامل باشند.
او ادامه داد: غلات کامل منبع خوبی از فیبر غذایی، آهن، روی، منگنز، منیزیم، مس، سلنیم، فسفر و ویتامینهای B۱، B۲، B۳ و B۹ محسوب میشوند.
لشکر بلوکی گفت:مصرف غلات کامل در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی، اضافه وزن، چاقی شکمی، دیابت نوع ۲ و کاهش کلسترول بسیار مفید است.
رییس گروه بهبود تغذیه گفت: همچنین سبوس برای پیشگیری از سرطان و سلامت دستگاه گوارش به دلیل پیشگیری از یبوست مفید است.
او گفت: از نانهای تهیه شده با آرد سبوس دار، برنج قهوهای، ماکارونی سبوس دار، جو و گندم کامل (پوست نگرفته) بیشتر استفاده کنید.
او افزود: نانهای تهیه شده از آرد سبوس دار و انواع غلات پوست نگرفته دارای مقدار بیشتری فیبر، انواع ویتامین و مواد معدنی هستند.
انتهای پیام/م