محققان در تازه‌ترین مطالعات خود دریافتند سطح دی اکسید کربن موجود در محیط تاثیر مستقیمی با احتمال ابتلا به ویروس کرونا دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، طبق تحقیقات جدید موسسه تعاون تحقیقات علوم زیست محیطی (CIRES) و دانشگاه کلرادو بولدر، پیگیری سطح دی اکسیدکربن در داخل خانه یک روش ارزان و قدرتمند برای نظارت بر خطر ابتلا به کووید-۱۹ است. در هر محیط داخلی وقتی سطح CO۲ بیش از حد افزایش یابد، خطر انتقال نیز تقریبا دو برابر می‌شود.

به گفته دانشمندان، افراد عفونی همزمان با بازدم دی اکسید کربن، ویرو‌س‌های موجود در هوا را نیز بازدم می‌کنند. این بدان معناست که CO۲ می‌تواند به عنوان «پروکسی» برای تعداد ویروس‌های موجود در هوا عمل کند.

یک عضو CIRES و استاد شیمی در دانشگاه کلرادو بولدر، گفت: شما هرگز در خانه با هوای مشترک با دیگران ایمن نیستید، اما می‌توانید خطر را کاهش دهید و نظارت بر CO۲ در واقع تنها گزینه کم هزینه و عملی است که برای نظارت داریم و هیچ چیز دیگری وجود ندارد.

ماه‌هاست که محققان در سراسر جهان در جستجوی راهی برای نظارت مستمر بر خطر عفونت کووید-۱۹ در داخل خانه هستند، برخی از آن‌ها در حال تولید ابزار‌هایی هستند که می‌توانند ویروس‌های موجود در هوا را به طور مداوم تشخیص دهند، تا جهش یا هشدار نسبت به سنبله را نشان دهند. مابقی تجهیزات موجود با درجه آزمایشگاه را آزمایش کردند که هزینه آن ده‌ها هزار دلار است.

درک این نکته مهم است که هیچ سطحی از CO۲ وجود ندارد که فرد بتواند فضای داخلی مشترک را «ایمن» بداند. این تا حدی به دلیل فعالیت‌هایی است که در اتاق انجام می‌شود، مثل آواز خواندن یا بلند صحبت کردن و یا حتی ورزش کردن.

در این مطالعه همچنین مجموعه‌ای از فرمول‌ها و ابزار‌های ریاضی به اشتراک گذاشته شده است که متخصصان سیستم‌های ساختمانی و بهداشت عمومی می‌توانند برای تعیین خطر واقعی نه فقط نسبی، استفاده کنند، اما مهمترین نتیجه این است که برای به حداقل رساندن خطر سطح CO۲ را در تمام فضا‌هایی که هوا را با هم تقسیم می‌کنیم تا حد امکان پایین نگه دارید.


بیشتر بخوانید


منبع: 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار