به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مرکز آمار ایران؛ از ۵۳ قلم خوراکی منتخب، تعداد ۳۹ قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطهای کل کشور (۴۸،۷ درصد) داشتهاند.
در اسفند ماه ۱۳۹۹ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با ۵،۴ درصد و "رشته آش" با ۲.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با ۱۲،۱ درصد، "گوشت گوسفند" با ۵.۵ درصد و"ماهی قزل آلا" با ۵.۳ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن مایع" با ۷،۹ درصد، "روغن نباتی جامد" با ۴.۲ درصد و "شیر پاستوریزه" با ۲.۳ درصد بوده است. همچنین در این گروه "تخم مرغ" ۴.۶ درصد نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته است.
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "هندوانه" با ۴۲،۰ درصد، "انار" با ۱۴.۱ درصد و "لیمو ترش" با ۱۳.۲ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به " نخود " با ۳،۸ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت اقلام "گوجه فرنگی" با ۲۴.۳ درصد، "خیار" با ۱۴.۳ درصد و"پیاز" با ۱۳.۸ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "شکر" با ۷،۹ درصد و "قند" با ۷.۵ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
انتهای پیام/