به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری آشنا کنیم.
مواد لازم:
برنج پخته: ۴ لیوان
تخم مرغ: ۵ عدد
آرد سوخاری: ۲ لیوان
پنیر پارمسان رنده شده: ۱ لیوان
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
برنج پخته را داخل کاسهای بریزید (برای کوفته برنجی، باید برنج شل و چسبنده باشد) سپس پنیر پارمسان رنده شده، ۲ عدد تخم مرغ، نمک و فلفل اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید تا مواد نرم و یکدست شوند.
مقداری از مایه کوفتی برنجی بردارید و کف دستتان پهن کنید، تکهای پنیر موزارلا در وسط آن قرار دهید سپس به شکل توپ فرم دهید، تمام کوفتهها را به همین صورت آماده کنید.
آرد سوخاری و جعفری خرد شده را داخل کاسهای بریزید و مخلوط کنید، ۳ تخم مرغ باقی مانده را داخل کاسهای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود، داخل ماهیتابه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
کوفتههای برنجی را ابتدا در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود، کوفتههای سوخاری را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیاش گرفته شود سپس با سس تند سرو کنید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/