به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه تورتیلای مرغ رومی آشنا کنیم.
مواد لازم:
حدود نیم کیلو سینه مرغ
حدود ۶۰ گرم پنیر خامهای، ۱ ق. س
ریحان، نمک و فلفل به میزان لازم
۴ عدد نان
یک دوم فنجان پنیر پیتزا کم چرب
۱ فنجان کاهو یا برگ اسفناج خرد شده
۱ فنجان گوجه فرنگی
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
مرغ را پخته تکه تکه کنید و کنار بگذارید.
سپس پنیر، ریحان، نمک و فلفل را با قاشق هم بزنید.
مخلوط پنیر را روی قطعات نان پخش کرده و از پنیر پیتزا روی آنها بپاشید و برگ کاهو و گوجه فرنگی را روی مرغها بگذارید.
پس از خنک شدن میتوانید سروکنید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/