روزه گرفتن برای مبتلایان به فشار خون بالا دشوار است، زیرا تغییرات چشمگیر در نحوه غذا خوردن می‌تواند باعث نوسان فشار خون شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سایت انگلیش العربیه، فشار خون بالا حداقل از هر ۳ نفر، ۱ نفر را در سطح جهان تحت تأثیر قرار می‌دهد و علت ۹.۴ میلیون از مرگ‌های سالانه در سراسر جهان است. 

فشار خون بالا همچنین به عنوان "قاتل خاموش" شناخته می‌شود، زیرا افراد ممکن است سال‌ها متوجه این بیماری نشوند. افراد تا زمانی که علائمی مانند سردرد مداوم و خستگی را تجربه نکنند، از این وضعیت بی اطلاع هستند.

روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان یک عمل معنوی است که مدیریت آن برای فردی که دچار فشار خون است دشوار خواهد بود. افراد در طول روز روزه می‌گیرند و تغییرات چشمگیر در نحوه غذا خوردن ، می‌تواند باعث نوسان فشار خون شود.

باور‌های غلط زیادی درباره فشار خون بالا و روزه داری در ماه رمضان وجود دارد. بیشتر مطالعات انجام شده در زمان‌های اخیر حاکی از آن است که افراد مبتلا به پرفشاری خون خفیف تا متوسط که به طور موثر با سبک زندگی سالم و دارو‌ها کنترل می‌شود می‌توانند با موفقیت روزه بگیرند؛ بدون اینکه به سلامتی آن‌ها آسیب برساند.

با این حال، افراد مبتلا به فشارخون بالای کنترل نشده و چند دارو، باید از روزه داری خودداری کنند. همیشه خطر فشار خون بالا در ماه رمضان وجود دارد. دکتر سرینیواسان راویندرانات متخصص قلب و عروق، گفت: برای روزه داری توصیه می‌شود با یک متخصص مشورت کرده و در مورد دارو‌هایی که باید طی یک ماه مصرف شود تصمیم گیری کنید.

هیچ درمان دائمی برای فشار خون بالا وجود ندارد، با این حال می‌توان علائم را کنترل و از وخیم شدن آن جلوگیری کرد. بیماران مبتلا به فشار خون بالا باید اطمینان حاصل کنند که مایعات زیادی می‌نوشند، از مصرف آبمیوه‌های شیرین خودداری کنند و مصرف کافئین و نوشیدنی‌های کافئین دار را کاهش دهند و در وعده‌های افطار و سحر میوه‌ها و سبزیجات تازه مصرف کنند.

پرهیز از غذا‌های پرچرب فشار خون را تنظیم می‌کند. افراد مبتلا به فشار خون بالا باید همیشه در مورد سلامتی خود محتاط باشند و علائمی مانند سردرد و سرگیجه را جدی بگیرند. همچنین ورزش فشار خون را کاهش داده و آن را کنترل می‌کند.

سیگار کشیدن یک عامل ایجادکننده بیماری فشارخون بالا است که ماه رمضان فرصتی عالی برای ترک آن محسوب می‌شود، زیرا افزایش فشار سیستولیک، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته را افزایش می‌دهد.

اتخاذ یک سبک زندگی سالم به مقابله با شروع فشار خون بالا و عوارض آن کمک می‌کند. همیشه بهتر است معاینه منظم انجام شود تا اطمینان حاصل شود که فشار خون بالا به موقع تشخیص داده می‌شود و می‌توان از عوارض بعدی آن جلوگیری کرد. سبک زندگی سالم شامل کاهش وزن، ورزش منظم و کاهش مصرف نمک است. 


بیشتر بخوانید:


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۷ ۲۴ فروردين ۱۴۰۰
میشه این قسمت ترفند که تیتر زدید رو برامون زیرش خط بکشید چون من نفهمیدم کجاش ترفنده!!
همه ادمایی که فشار خون دارند نمک و ورزش و .. خودشون بهتر از همه میدونن و اصلا اسمش این ترفند نیست
Iran (Islamic Republic of)
جویا
۱۵:۳۹ ۲۴ فروردين ۱۴۰۰
اموزش بیشتر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۳ ۲۴ فروردين ۱۴۰۰
ترفن ها برای کنترل فشار در ایران
آخرین اخبار