به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،کتاب همان یار مهربانی است که میتواند همدم تنهایی، بهترین دوست و مشاور و راهنما و در نهایت بهترین هدیه باشد.
شیوههای تبلیغی طلاب و فعالیتهای فرهنگی و جهادی را که بررسی میکنیم، بسیاری از افراد در این عرصه روشهای نو و تازه و خلاقانهای را ایجاد کردهاند که هر کدام به عنوان یک الگو و سرمشق، تاثیری چندبعدی دارد و عمق فعالیتهای جهادی و خالصانه را بیشتر و ریشه الفت با مردم را قویتر میکند.
یکی از نمونههای بی نظیر و زیبا طرح کار با کودک بود که از سوی طلاب مدرسه علمیه فاطمة الزهرا(س) شهرستان خفر، با برنامه ریزی و هدفگذاری مشخص، در روستاهای شهر خفر در حال انجام است.
برنامهریزی اولیه با حضور مسئولان حوزه علمیه خواهران شهرستان خفر و نظرخواهی از کارشناسان حوزه کودک انجام و مقرر شد طرح کار باکودک در ۱۵ روستای شهر خفر با حضور طلبه و مشارکت ۱۵۰ کودک آغاز شود.
با مشارکت طلاب و مردم طرح کلید میخورد و طبق برنامه، مبلغان در روستاها حضور پیدا میکنند و به هر روستا ۱۰ کتاب و ۱۰۰ کاربرگ که شامل سوالاتی از کتابهای موجود است داده میشود.
کتابها و کاربرگ ها تاز سوی مبلغان بین کودکان توزیع میشود و رسم دلبری با کتاب شروع میشود. دیدارها هفتگی است، از شهر و شلوغی دل میکنند و با اشتیاق راهی روستاها میشوند.
هر هفته در زمان مشخص هر طلبه با تجربه تازهای که از دیگر دوستانش گرفته است، به روستای عرصه خدمتش میرود و در کنار قصهخوانی درسهای زندگی هم به کودکان تزریق میشود.
کودکانه و در کنار هم قصه میخوانند بعد از اتمام قصه کاربرگها با احساس مسئولیت فراوان از سوی بچههای کتابخوان تکمیل میشود و هر مبلغ کاربرگ همراه با گزارش کار برای معاون فرهنگی ارسال می شود.
این طلاب که قبل از اعزام، آموزشهای لازم را دیدهاند، این شیوه تبلیغ را علاوه بر خدمت نوعی نشاط درونی میدانند و میگویند: از شروع دوره و پس از ارتباط گیری با کودکان و حضور در فضای روستا، حس تازهای برایشان ایجاد کرده و علاوه بر احساس مفید بودن، این شیوه تبلیغ را بسیار موثر و نافذ میدانند.
نیاکان معاونت فرهنگی حوزه فاطمةالزهرا(س) خفر نیز از عملکرد طلاب ابراز رضایت میکند و امیدوار است با حمایتهای بیشتر، این طرح فراگیر شود، تا کتاب به عنوان عضوی ثابت در خانواده ها جا باز کند.
انتهای پیام/ت