به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، این نوع نان از نظر پخت شباهت زیادی به پیراشکی دارد.
حلیمه گل یکی از شهروندان بندرترکمن گفت: بورک بیشتر در ماه رمضان و برای سفرههای افطار پخته میشود و حتی میتوان به تنهایی آن را به عنوان یک وعده غذایی مصرف کرد.
او گفت: ابتدا گوشت بیاستخوان را چرخ میکنیم و چند عدد سیبزمینی آبپز را کوبیده و با مقداری پیاز به گوشت اضافه و نمک به اندازه کافی نیز اضافه میکنیم.
حلیمه گل گفت: مخلوط گوشت و سیبزمینی و پیاز را در لای خمیری از آرد که به اندازه یک دایره به قطر تقریبی ۱۵ سانتیمتر که قطعهقطعه بریده شده، میپیچیم، به شکل یک نیمدایره درآورده و اطراف خمیر را با دست ورز میدهیم تا خمیر به هم بچسبد و مخلوط بیرون نریزد.
او گفت: این خمیر با مخلوط داخل آن، پس از سرخ شدن در روغن داغ، آماده میل کردن میشود.
ترکمنها بورک را بهتنهایی بهعنوان یک وعده غذایی صرف میکنند.
انتهای پیام/م