مدیر عامل شرکت اسپیس ایکس مدعی شد دستیابی به برنامه «آرتمیس» ناسا مبنی بر فرود انسان بر روی کره ماه تا سال ۲۰۲۴ امکان پذیر است.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سایت اسپیس، ایلان ماسک مالک شرکت فضایی اسپیس ایکس می‌گوید این شرکت قادر است فضانوردان را در سال ۲۰۲۴ روی ماه فرود آورد؛ اگر چه او تایید کرد که این تاریخ می‌تواند خوشبینانه باشد. به اعتقاد او هدف ناسا برای فرود ماه در سال ۲۰۲۴ دور از دسترس نیست.

ناسا در تلاش است تا افراد را از طریق برنامه آرتمیس خود که هدف آن استقرار طولانی مدت و پایدار انسان در نزدیکترین همسایه زمین و اطراف آن تا پایان دهه ۲۰۲۰ است، به ماه بازگرداند.

در سال ۲۰۱۹، دولت ترامپ به ناسا پیشنهاد کرد تا اولین خدمه آرتمیس را تا سال ۲۰۲۴ به ماه اعزام کند. کارشناسان به طور کلی این هدف را بیش از حد بلند پروازانه می‌دانند و می‌گویند مشخص نیست که این جدول زمانی در دولت بایدن انجام شود یا خیر. اما ماسک، بنیانگذار و مدیرعامل میلیاردر اسپیس ایکس، فکر می‌کند که این امر با سیستم حمل و نقل در اعماق فضای «استارشیپ» این شرکت قابل دستیابی است که ناسا اخیرا آن را به عنوان گزینه اصلی برای فرود خدمه آرتمیس در ماه انتخاب کرده است.

به اعتقاد ماسک ۲۰۲۴ برای انجام این ماموریت محتمل به نظر می‌رسد و او گفته است که قصد دارد زودتر از این موعد، به این هدف دست یابد.

در واقع ماسک گفت که او فکر می‌کند استارشیپ (یک سفینه فضایی موشکی غول پیکر و قابل استفاده مجدد) تا سال ۲۰۲۳ می‌تواند به طور منظم پرواز کند.

او افزود: برخی کار‌ها برای انجام وجود دارد، اما برای پیشرفت سریع، ما باید اطمینان حاصل کنیم که سرعت نوآوری را تسریع می‌کنیم که در آن صوررت می‌تواند ظرف چند سال آماده شود.

از دسامبر سال ۲۰۲۰، اسپیس ایکس چهار پرواز آزمایشی در ارتفاع بالا را از نمونه‌های اولیه استارشیپ در تاسیسات شرکت جنوب تگزاس انجام داده است. هر چهار وسیله نقلیه در بیشتر پرواز عملکرد خوبی داشتند، اما هیچ یک از آن‌ها نتوانستند فرود موفقیت آمیزی داشته باشند و یکی از آن‌ها دقایقی پس از پرتاب، منفجر شد.

موشک غول پیکر مرحله اول که استارشیپ را از زمین پرتاب خواهد کرد «موشک فوق سنگین» نام دارد. اسپیس ایکس نمونه اولیه «موشک فوق سنگین» را ساخته است، اما این نمونه هنوز به پرواز درنیامده است.


بیشتر بخوانید



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار