دامداران گیلانی سالانه بیش از ۲۹ هزار تن گوشت قرمز تولید و روانه بازار می کنند.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، حجت اکبر نژاد ، معاون دام و طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز با بیان اینکه گیلان سالانه بیش از ۲۹ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کند گفت: این میزان تولید برای نیاز بازار‌های استان کافی است.

او با بیان اینکه  استان گیلان با داشتن ۲۰۱ واحد گاوداری گوشتی صنعتی با ظرفیت بیش از ۱۸ هزار راس گاو، رتبه ۱۲ کشور را داراست، افزود: دامداران گیلانی در یک ماه گذشته ۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز به بازار‌های مصرف عرضه کردند.

معاون دام و طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان ، با اشاره به حمایت دولت از تولید گوشت در کشور ، گفت: سازمان جهاد کشاورزی گیلان روزانه ۵۰۰ تن نهاده خام دامی با قیمت یارانه‌ای و ۶ هزار و ۵۰۰ تن کنستانتره میان دامداران گیلانی توزیع می‌کند.

اکبرنژاد ، با اشاره به اینکه بیشتر واحد‌های دامداری در گیلان خانگی است، افزود: گیلان یک میلیون و ۱۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین دارد که ۷۰ درصد آن دام سنگین است.

او تصریح کرد: گیلان ۳ کشتارگاه صنعتی با ظرفیت ۵۵۰ راس دام سنگین و ۱۸۵۰ راس دام سبک در روز دارد.

 

انتهای پیام/م.ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.