به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، نوریا دیانوا متخصص تغذیه با هشدار در مورد مضرات غذاهای فاقد چربی، علت که اینکه چرا نباید از این غذاها زیاد استفاده کرد، توضیح داد.
این کارشناس با هشدار در مورد اینکه زیاده روی در مصرف چنین محصولاتی، منجر به پرخوری میشود، گفت: اگر محصول مصرفی کم چرب یا فاقد چربی باشد، این بدان معنا نیست که میتوان آن را از صبح تا عصر سه بار در روز مصرف کرد و بیش از حد لازم آن را خورد. در این حالت مقدار زیادی مواد غذایی را میخوریم که به هیچ وجه مفید نیستند.
این کارشناس تغذیه افزود: وقتی فرآیند چربی زدایی رخ میدهد، ممکن است محصول عطر و طعم خود را از دست بدهد، همچنین ممکن است بافت آن نیز تغییر کند که این باید توسط مواد افزودنی مختلف جبران شود؛ برای مثال، میتوان چربیهای گیاهی را که حاوی چربیهای ترانس هستند را جایگزین چربیهای طبیعی کرد.
دیانوا گفت: کنترل محتوای چربی مهم است، اما نکته اصلی این است که چربیهای طبیعی جایگزین چربیهای گیاهی نمیشوند؛ به ویژه آنکه نمیتوان فهمید آیا آنها حاوی چربیهای ترانس هستند یا نه. اگر محصول بدون چربی باشد، این بدان معنی است که برخی موارد افزودنی به آن اضافه شده است.
به گفته او قند، نمک، نشاسته و مواد طعم دهنده میتوانند به این محصولات اضافه شوند که مصرف آنها برای مدت طولانی منجر به بروز مشکلات سلامتی میشود.
این کارشناس ادامه داد: مصرف زیاد کربوهیدرات در وهله اول منجر به اسهال میشود. با گذشت زمان، مقدار اضافی مواد افزودنی بر رودهها و زیبایی و شفافیت پوست تأثیر میگذارد.
این متخصص به کسانی که میخواهند مصرف چربی خود را کاهش دهند توصیه کرد که ابتدا محصولات با چربی متوسط و حاوی حداقل مواد افزودنی را انتخاب کنند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/