به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، غلامرضا مهرجو فرماندار گناوه عنوان کرد: خسارتهای زلزله در حوزههای برق ۳.۵ میلیارد تومان، آب ۲ میلیارد تومان، کشاورزی (دام و طیور) ۳ میلیارد تومان و اماکن مذهبی، مصلای جمعه و مساجد ۷ میلیارد تومان برآورد شدهاست.
او ادامه داد: در این زلزله به پنج مسجد در روستاهای بخش مرکزی، اثر تاریخی حسینیه خان بندر ریگ و مصلای جمعه شهر گناوه خسارت وارد شد.
فرماندار گناوه افزود: همچنین ۴۰۰ واحد مسکونی در جریان وقوع زلزله خسارت دیدند که از این مجموع ۲۱۵ واحد در روستاها بودهاست.
مهرجو بیان کرد: خسارتهای وارده به واحدهای مسکونی در روستاها و شهر بیشتر شامل تخریب دیوار و ترک خوردگی منازل است که نیاز به تعمیر و بازسازی دارند.
بیشتر بخوانید
او گفت: بیشتر واحدهای مسکونی آسیب دیده در روستاها جزو بافتهای فرسوده است و استحکام لازم نداشتند که برای مقاوم سازی و احداث واحد جدید، با رضایت ساکنان تخریب میشوند.
فرماندار گناوه ادامه داد: خسارتهای زلزله شهرستان گناوه پس از بازدید و ارزیابیهای صورت گرفته از سوی کارشناسان ثبت و در گزارشی به استانداری بوشهر ارائه شدهاست.
مهرجو بیان کرد: آواربرداری از واحدهای مسکونی آسیب دیده در دست انجام است که پس از پایان یافتن، مرحله ساخت و ساز و تعمیرات شروع خواهد شد.
زمین لرزهای به بزرگی ۵.۹ ریشتر ساعت ۱۱:۱۱ روز یکشنبه ۲۹ فروردین در ۲۸ کیلومتری شهرستان گناوه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داد و باعث تخریب دیوارهای خانهها، ریزش کوه، شکستن شیشهها و اثاثیه منازل مردم و مصدومیت ۶ نفر شد.
هم اینک خدمات زیرساختی از جمله، برق، تلفن ثابت و اینترنت مناطق زلزله زده برقرار است.
شهرستان گناوه با جمعیت ۱۰۵ هزار نفر در شمال استان بوشهر و پسکرانه خلیج فارس واقع است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/ک