به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، فریدون عباسی رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه کاندیداتوری خود را برای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم اعلام کرد.
رئیس سابق سازمان انرژی اتمی کشورمان در این نشست خبری ضمن اعلام کاندیداتوری خود برای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم گفت: دولت ها در نظام جمهوری اسلامی نشاندهنده الگویی از اسلام برای جامعه سازی هستند؛ ما باید جامعه ای را بسازیم که هیچ کس برای گرفتن حق خود در نهادهای مسئول به لکنت نیفتد؛ همانطور که امام خمینی (ره) فرمودند مردم ولی نعمت ما هستند و تا امروز مردم پشتیبان کشور بودند؛ امروز بازگشت به مردم تنها راه عبور از بحران کشور است.
عباسی افزود: مردم باید در همه عرصه های کشور نقش آفرینی کنند و نباید آن ها را محدود کرد و نباید از ظرفیت آن ها رد شد.
او ادامه داد: مردم از بازی های سیاسی و جناحی خسته شدهاند و احیای قسط و عدالت به دست مردم، هدف دولت نخبگانی است. بنده به عنوان یک معلم و به صورت مستقل و از طرف مردم وارد انتخابات ریاست جمهوری شدم و هیچ حزب و جناحی من را مورد حمایت قرار نداده است.
عباسی افزود: دولت من مرزبندی های کاذب سیاسی را به رسمیت نمی شناسد و از همه علایق و سلایق مختلف سیاسی به دنبال کارآمدی در کشور است؛ دولت نخبگانی دولت اراده هاست و بناست مشکلات مردم را حل کند.
او با اشاره به اهداف دولت نخبگانی گفت: مبارزه با فساد اداری از اصلی ترین سیاست های نخبگانی خواهد بود و تلاش می شود در بدنه دولت از کسانی استفاده شود که رویکرد عدالتخواهانه داشته باشند؛ باید با ایجاد هزینه برای مفسدین فرصت فساد را از آن ها بگیریم؛ در دولت نخبگانی تلاش می شود مسائل با رویکرد علمی بررسی و نظام حکمرانی در کشور بهینه شود.
رئیس سابق سازمان انرژی اتمی ادامه داد: نیاز به انسجام مدیریت بین قوا داریم تا بتوانیم از همه ظرفیت های نظام برای حل مشکلات مردم استفاده کنیم.
عباسی در خصوص افراد کابینه خود هم گفت: در کابینه دولت من تلاش می شود تا مردم حس کنند اراده آن ها در یک جا جمع شده و بدون توجه به تفاوت های جنسیتی به انتخاب افراد برای حل مشکلات مردم پرداخته شود. اهتمام ما در منوط نکردن مسائل اقتصادی به تحولات خارجی است.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: معتقدم ظرفیت های بزرگی در حوزه کشاورزی وجود دارد که با اتخاذ رویکرد مناسب امنیت اقتصادی را به روستاها برگرداند.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم در خصوص بازار سرمایه گفت: با حمایت جدی از بازار سرمایه تلاش می شود پول های از دست رفته مردم بازگردانده و پول های وارد شده به بورس به سمت تولید سوق داده شود.
عباسی در واکنش به خیل عظیم اعلام کاندیداتوری شخصیتهای مختلف گفت: به نظر می رسد این حرکت خودجوش است و افرادی که خود را شایسته ریاست جمهوری می دانند وارد این عرصه می شوند.
او در خصوص الگوی دولتش در آینده اعلام کرد: الگوی ما در دولت نخبگانی، الگوی ایرانی اسلامی است و علم و فناوری را زیربنای تولید ثروت و دفاع می دانم و اگر قرار است پیشرفتی در کشور حاصل شود این پیشرفت توسط نخبگان اتفاق خواهد افتاد.
رئیس سابق سازمان انرژی اتمی خود را بی رقیب خواند و گفت: فکر نمی کنم رقیبی در انتخابات داشته باشم؛ هر کس که بتواند تایید شورای نگهبان را بگیرد همراه با من است و در آینده برای ساخت کشور همکاری خواهیم داشت؛ به نفع هیچ کس کنار نمی روم چون حس می کنم با تجاربی که دارم میتوانم مشکلی از مشکلات کشور حل کنم.
او در خصوص تایید شدن توسط شورای نگهبان هم گفت: تا به امروز یک بار در انتخابات مجلس از کانال شورای نگهبان عبور کردم و مشاور رئیس جمهور در دولت دهم و رئیس سازمان انرژی اتمی بودم و بر مبنای موضع گیری های سیاسی من شورای نگهبان می تواند تصمیم گیری کند.
عباسی با اشاره به فایل صوتی منتشر شده از سوی محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان گفت: تفکرات ظریف چیزی است که بیان کرده و با توجه به شناختی که از او دارم، حرفی غیر از اعتقادات و باورهایش نزده است.
او همچنین عنوان کرد: در خصوص انتخاب کابینه با نمایندگان مجلس مشورت خواهیم کرد تا با مشکلاتی در خصوص رای اعتماد به آن ها مواجه نشویم، اما فعلا صلاح نیست اسمی از کسی برده شود؛ چون هنوز انتخاباتی برگزار نشده است و نمی خواهیم اسم افراد را بر زبان ها بیندازیم.
عباسی ادامه داد: همکارانم در مجلس شورای اسلامی از کاندیداتوری ام مطلع بودند، برخی موافق و برخی مخالف بودند، اما در خصوص ائتلاف با آن ها حرفی نزدم چون با اتکا به مردم آمده ام.
مشاور رئیس دولت دهم در ادامه تصریح کرد: رویکرد ما در زمینه سیاست خارجی باید نگاه به اقتصاد باشد و باید ارتباطات دراز مدت را خصوصا با کشورهای همسایه در نظر داشته باشیم و از دیپلماسی پارلمانی در حوزه های مختلف استفاده کافی را داشته باشیم؛ ایرانیان مقیم خارج از کشور هم ظرفیت های خوبی دارند و می توان از آن ها بهره برد.
او با اشاره به مشکلات دولت یازدهم و دوازدهم در ۸ سال گذشته ادامه داد: روحانی شرایط سختی را در کشور پشت سر گذاشت؛ ولی جنگ فرماندهان خاص خود را می خواهد؛ به نظرم روحانی نتوانست از ظرفیت های داخلی به خوبی استفاده و با اتکا به اطرافیان و همفکران خود نتوانست مشکلات کشور را حل کند.
عباسی افزود: مشکل اقتصادی کشور در کوتاه مدت قابل حل نیست و ما گریزی جز حل اشتغال در کشور نداریم؛ هر دولتی سرکار می آید باید اشتغال ایجاد کند و ایجاد اشتغال از مسیر تولید مسکن ارزان قیمت می گذرد؛ ما مردم ثروتمندی داریم که فقیر نگه داشته شده اند.
او در ادامه گفت: امنیت غذایی مردم و تولید محصولات کشاورزی برای مردم اهمیت دارد و برای حل این مشکل باید به تولید شهرک های کشاورزی با استفاده از شرکت های دانش بنیان روی بیاوریم.
کاندیدای جدید ریاست جمهوری در پایان با اشاره به راهبردهای کشور در سیاست خارجی عنوان کرد: متاسفانه راهبردهایی که توسط رهبری مشخص شده اجرایی نمیشوند و چون انسجام مدیریت به حد کافی برای برخوردها در کشور وجود ندارد، سربازان دیپلماسی ما دچار سردرگمی می شوند و به طرفهای غربی اعتماد می کنند که تجربه هم شد و دیدیم که تجربه صرف کافی نیست، این ها تجربه ای است که به دستگاه دیپلماسی ما اضافه شده است و دولت آینده باید از آن ها درس بگیرد.
انتهای پیام/
چند مدت طول میکشد .این مشکل را برطرف کنی
برنامه تون برای قطع دست دزدان .دلالان .اختلاسگران .احتکارگران چیه و چند مدت برطرف اش میکنی
برنامه تون برای مشکلات تولید کنندگان و کارخانه هایی که بانکها باعث تعطیلی شون شده .چیه
برنامه تون برای منع صادرات مواد خام چیه
برنامه تون برای گرانی و تورم چیه و مدت زمان برای برطرف کردنش بدهید
و صدها مشکلات دیگه
باید برنامه زمانبدی شده برای هر مشکلی داشته باشید و
استفاده حداکثری از نخبگان جوان و دلسوز برای ریاست
همین اش و همین کاسه
قشر نخبه .جوان و دلسوز
از قیافه های نکراری حالمون بهم خورد
فقط جایشون در وزارتخانه ها عوص میشد و بس
انگاری که از این وزراتخانه به دیگری کوچ میکردند
همه باهم .واقعا که
تازه ایشون رو ترور نافرجام کردند