به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، غذاهای سرخ کردنی یا سوخاری از جمله هوس انگیزترین و پرطرفدارترین غذاهای مدرن هستند که با مواد گوناگون میتونیم اونارو تهیه کنیم و در مجالس و میهمانیها به عنوان غذاهای انگشتی یا به اصطلاح فینگرفود سرو کنیم.
مواد لازم
۳ پیمانه قارچ خرد شده
۶۰ گرم آرد
۱ پیمانه شیر سویا
۱۰۰ گرم کره
½ پیمانه جعفری خرد شده
۲ حبه سیر
۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی یا آرد ذرت
۲ پیمانه آرد
۲ پیمانه پودر سوخاری
۲ قاشق غذاخوری سس خردل
به مقدار لازم نمک و فلفل
به مقدار لازم دارچین
به مقدار لازم آویشن
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از جانکی سیب زمینی با سالاد قارچ و کسادیای گوشت و پنیر تا بیف کورند + تصاویر
دستور تهیه
نیمی از کره رو داخل تابه بریزید تا ذوب بشه. سیر له شده رو توی کره تفت بدید تا جایی که عطرش بلند بشه.
قارچ خرد شده رو هم به تابه اضاقه کنید تا آبش کشیده بشه و کمی سرخ بشه سپس ادویهها و سس خردل رو اضافه کنید.
آرد رو با باقیمانده کره تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه، شیر سویا رو کم کم اضافه کنید تا مایه یکدستی حاصل بشه و سس غلیظی بدست بیاد.
قارچ سرخ شده و جعفری خرد شده رو به مخلوط آرد و شیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه.
مایه کراکت قارچ رو بعد از خنک شدن توی ظرف در دار مناسب بریزید و به مدت سه ساعت توی یخچال قرار بدید.
آرد نخودچی یا آرد ذرت رو توی دو پیمانه آب گرم بریزید و خوب هم بزنید تا توش حل بشه. آرد سفید و پودر سوخاری رو هم توی ظرفهای جداگانه بریزید.
مایه رو از یخچال بیرون بیارید و با اسکوپ گلولههایی از مایه بردارید و به ترتیب توی آرد سفید، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلطونید (این کار رو میتونید دو بار انجام بدید) فراموش نکنید هر بار اسکوپ رو توی آب بزنید تا مایه کراکت بهش نچسبه.
کراکتها رو توی روغن داغ سرخ کنید تا به رنگ طلایی در بیاد.
منبع: غذا پز
انتهای پیام/