به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان که در محل موزه دفاع مقدس برگزار شد، گفت: موزه دفاع مقدس به عنوان گنجینه ای از آثار شهدا باید به اتمام برسد و همکاری همه دستگاههای دخیل در این خصوص ضروری است.
او بیان کرد: لازم است پیمانکار پروژه نیز اجرای آن را سرعت داده و با تامین اعتبار در کوتاه ترین زمان ممکن پروژه را تکمیل کند.
استاندار اردبیل با تاکید بر تقویت مباحث محتوایی در موزه دفاع مقدس اظهار کرد: استفاده از ظرفیت های فرهنگی و هنری استان در این خصوص ضروری بوده و باید صاحبنظران فرهنگی و هنری در تولید محتوا نظرات کارشناسی و سازنده خود را قبل از تکمیل روند تولید محتوا ارایه دهند.
بهنام جو با اشاره به اهمیت زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه گفت: باید برنامه های فرهنگی و اخلاقی با محوریت معرفی نمادهای اخلاقی و اعتبادی رزمندگان ، شهدا و جانبازان تدوین و اجرا شود.
او افزود: با توجه به اینکه از نیمه دوم سال به احتمال زیاد برگزاری برنامه های فرهنگی با رعایت پروتکل های بهداشتی رونق بگیرد، لازم است برنامه های فرهنگی از سوی دستگاههای مختلف تدوین و در مناسبت های مختلف اجرا شود.
استاندار اردبیل رشادت ها و ایثارگری های شهدا و رزمندگان دوران دفاع مقدس را یادآور شد و تصریح کرد: رزمندگان دوران دفاع مقدس باروحیه صداقت و درستکاری در میادین نبرد حاضر شدند و وظیفه ماست که این روحیه را با استفاده از طرفیت های در دسترس به جوانان معرفی و ترویج کنیم.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان اردبیل نیز در این جلسه از برنامه ریزی برای اجرای برنامه های مختلف فرهنگی به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در سوم خرداد ماه خبر داد.
علی واحد افزود: با توجه به شرایط کرونایی برنامه های پیش بینی شده بیشتر به صورت مجازی و با کمترین تعداد برگزار و از طریق صدا و سیما و شبکه های مجازی به صورت مستقیم برای عموم پخش می شود.
او تصریح کرد: نواختن موسیقی حماسی در پنج نقطه پرتردد، برگزاری یادواره شهدای عملیات بیت المقدس به صورت مجازی و از صدا و سیما، تولید و پخش برنامه خاطره گویی ،برگزاری محافل شعر و انعکاس از فضای مجازی و غبارروبی و برگزاری صبحگاه نیروهای مسلح با رعایت پروتکل ها از جمله برنامه های پیش بینی شد۶ در این روز است.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان اردبیل به اجرای یادمان شهدای گمنام در شهرستان ها اشاره کرد و وجود ۷۴ یادمان شهدا در ۳۳ نقطه از استان خبر داد و اظهار کرد: ۱۸ مورد از این یادمان ها به اتمام رسیده و ۱۱ مورد نیز بالای ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
واحد بیان کرد: چهار نقطه از این نقاط یادمان باقی مانده که طراحی های لازم برای اجرا انجام گرفته و لازم است مساعدت های لازم در این خصوص انجام تمامی یادمان ها امسال تکمیل شود.
او گفت: در راستای حفظ ارزش های دوران دفاع مقدس و رزمندگان و شهدا دانشنامه دفاع مقدس استان تدوین و در مرحله نهایی است.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان اردبیل بیان کرد: دستگاههای مختلف فرهنگی استان نیز برای معرفی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه حداقل ۴۰ برنامه برای طول سال پیش بینی کرده و نسبت به اجرای آن اقدام کنند.
انتهای پیام/ح