در مطلب زیر طرز تهیه نان سیر و گوجه خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه نان سیر و گوجه را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

مواد لازم برای خمیر

 ۶۵ میلی لیتر شیر ولرم
 ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایع فوری
 ۱ قاشق غذاخوری شکر
 ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
 ۱ قاشق مرباخوری نمک
 ۳ پیمانه آرد

مواد رویی

کمی جعفری
 ریحان تازه (اختیاری)
 ۲ حبه سیر
 ۱ قاشق چای‌خوری آویشن
 ¼ قاشق چای‌خوری نمک
 ۱ قاشق غذاخوری کره نرم شده
 ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
 ۱ عدد گوجه فرنگی (متوسط)
 ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
 ۵ عدد زیتون سیاه


بیشتر بخوانید


دستور تهیه

طرز تهیه خمیر:

شیر ولرم، شکر و خمیر مایه رو داخل یه ظرف میریزیم و مخلوط میکنیم تا خمیر مایه حل بشه.
روغن زیتون و نمک رو اضافه میکنیم.
آرد رو کم کم اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم و روشو با سلفون میپوشونیم و به مدت نیم ساعت میزاریم استراحت کنه.

طرز تهیه مواد رویی:

جعفری و ریحان رو ریز خرد میکنیم. سیر رو رنده میکنیم و همه مواد رو داخل یه کاسه میریزیم.
کره، روغن زیتون و ادویه جات رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم.
بعد از این که خمیر استراحت کرد اون رو کمی ورز میدیم به شکل بیضی بلند درش میاریم و با کمک چاقو روش خراش‌های عمودی و افقی ایجاد میکنیم.
مواد رو روش پخش میکنیم و روشو با سلفون میپوشونیم و میذاریم تا نیم ساعت استراحت کنه.
نصف پنیر چدار رو روی نان میریزیم و گوجه و زیتون رو روش قرار میدیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میزاریم تا بپزه.
باقیمونده‌ی پنیر چدار رو ۱۰ دقیقه قبل از اینکه از فر درش بیاریم روش میپاشیم و میزاریم تا طلایی یشه.
نوش جان

منبع:غذاپز

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.