به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه نان سیر و گوجه را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
مواد لازم برای خمیر
۶۵ میلی لیتر شیر ولرم
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایع فوری
۱ قاشق غذاخوری شکر
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق مرباخوری نمک
۳ پیمانه آرد
مواد رویی
کمی جعفری
ریحان تازه (اختیاری)
۲ حبه سیر
۱ قاشق چایخوری آویشن
¼ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری کره نرم شده
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد گوجه فرنگی (متوسط)
۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
۵ عدد زیتون سیاه
بیشتر بخوانید
دستور تهیه
طرز تهیه خمیر:
شیر ولرم، شکر و خمیر مایه رو داخل یه ظرف میریزیم و مخلوط میکنیم تا خمیر مایه حل بشه.
روغن زیتون و نمک رو اضافه میکنیم.
آرد رو کم کم اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم و روشو با سلفون میپوشونیم و به مدت نیم ساعت میزاریم استراحت کنه.
طرز تهیه مواد رویی:
جعفری و ریحان رو ریز خرد میکنیم. سیر رو رنده میکنیم و همه مواد رو داخل یه کاسه میریزیم.
کره، روغن زیتون و ادویه جات رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم.
بعد از این که خمیر استراحت کرد اون رو کمی ورز میدیم به شکل بیضی بلند درش میاریم و با کمک چاقو روش خراشهای عمودی و افقی ایجاد میکنیم.
مواد رو روش پخش میکنیم و روشو با سلفون میپوشونیم و میذاریم تا نیم ساعت استراحت کنه.
نصف پنیر چدار رو روی نان میریزیم و گوجه و زیتون رو روش قرار میدیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میزاریم تا بپزه.
باقیموندهی پنیر چدار رو ۱۰ دقیقه قبل از اینکه از فر درش بیاریم روش میپاشیم و میزاریم تا طلایی یشه.
نوش جان
منبع:غذاپز
انتهای پیام/