مینو محرز محقق پروژه واکسن کوو ایران برکت در گفت و گو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: تزریق کنندگان فاز مطالعاتی واکسن کوو ایران برکت هیچ علائمی نداشتند.
وی با بیان اینکه من سال هاست در جریان واکسن سازی متخصص بیماریهای های عفونی هستم، گفت: فرآیند ساخت واکسن در سالهای گذشته برای من به عنوان یک ایرانی زجر آور بود، زیرا سایر کشورها مثل ترکیه با سنگ اندازی، واکسن به ما نمیفروختند.
محقق پروژه واکسن کوو ایران برکت با بیان اینکه به عنوان یک ایرانی افتخار میکنم که چنین سایتی راه اندازی شده است، گفت: سرمایه کشور منابع زیرزمینی نیست، بلکه جوانان ایرانی هستند.
محرز تصریح کرد: هر چه برای مقابله با کووید-۱۹ لازم بوده در ایران تهیه شده است و به هموطنان مژده میدهم که واکسن ایرانی به بازار میآید.
وی با بیان اینکه از ته قلبم خوشحالم که واکسیناسیون با واکسن ایرانی به زودی انجام خواهد شد، ادامه داد: این اتفاق نه تنها برای خودمان بلکه برای کشورهای اطراف نیز دارای اهمیت است.
محقق پروژه واکسن کوو ایران برکت گفت: سال هاست که ما شهرهای نزدیک افغانستان و پاکستان را واکسینه میکردیم، در حال حاضر نیز همین کار را انجام خواهیم داد.
محرز با بیان اینکه سایت تولید واکسن خیلی عظیم است، بیان کرد: تولید واکسن رازی و پاستور سالها بی نظیر بود، اما ما احتیاج داشتیم سایتی به این عظیمی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه خوشبختانه دانش و علم تولید واکسن را داریم، افزود: زمان بر است که بخواهیم به سنگ اندازیها پاسخ دهیم.
محقق پروژه واکسن کوو ایران برکت با بیان اینکه با پروژه کارآزمایی بالینی باید به مردم بگوییم که استانداردهای بین المللی را رعایت میکنیم، بیان کرد: استانداردها در تولید واکسن کوو ایران برکت نسبت به سایر واکسنهای تولید داخلی بیشتر رعایت شده است.
محرز گفت: این واکسن برای افراد دارای بیماری زمینهای نیز هست، لذا واکسنی که توصیه میکنیم ویروس ضعیف شده است و عوارض کمتری دارد.
وی افزود: فضای مجازی درباره واکسن، مردم را نگران کرده است.
محقق پروژه واکسن کوو ایران برکت با بیان اینکه با این تشکیلات میشود میلیونها دوز واکسن را تولید کرد، گفت: اثرگذاری واکسن کوو ایران برکت بر روی ویروس انگلیسی تأیید شده است و باید برای اثربخشی آن بر روی ویروسهای آفریقایی و ... آزمایشهایی انجام شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/