به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «بستنی» از جمله دسرهای محبوبی است که زمستان و تابستان نمیشناسد. با این همه در روزهای گرم تابستان دسر خنک و خوشمزهای مثل بستنی میوهای بیشتر میچسبد. طرز تهیه بستنی میوهای مانند طالبی و انبه، سنتی زعفرانی، بستنی وانیلی، پستهای و بستنی یخی و … از دیرباز مورد توجه ایرانیها بوده است و اتفاقا بسیار هم پرطرفدار است. آموزش طرز تهیه بستنی خانگی با میوه طالبی و انبه بدون ثعلب را در ادامه بخوانید.
آموزش طرز تهیه بستنی خانگی انبه بدون ثعلب
مواد لازم
شکر: ۱ لیوان معادل ۱۵۰ گرم
آب: ۱ لیوان
آب لیموترش: ۱/۳ لیوان
انبه: ۴ عدد خرد شده معادل یک کیلوگرم
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
دستور تهیه بستنی خانگی انبه بدون ثعلب ساده است. ابتدا شکر و آب را در در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. مخلوط شکر و آب را آرام آرام هم بزنید تا شکر حل شود، اما به حالت جوش نرسد.
حالا آب لیموترش را اضافه کنید و شعله گاز را کمی زیاد کنید تا این مخلوط به جوش بیاید. زمانی که به جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و بگذارید پنج دقیقه بماند. حالا قابلمه را از روی گاز بردارید و صبر کنید تا خنک شود.
در این فاصله، انبه را در مخلوط کن ریخته و به صورت پوره درآورید. مواد بالا را به پوره اضافه کنید و به میکس کردن ادامه دهید تا مخلوطی یکدست به دست بیاید. مخلوط به دست آمده را در یک ظرف مناسب بریزید.
حالا سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سفیده تخممرغ را به مخلوط انبه اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط به دست آمده را در ظرف پلاستیکی بریزید و به صورت دربسته در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد. وقتی که بستنی خودش را گرفت آن را خرد کنید و دوباره در مخلوط کن بریزید و میکس کنید تا یکدست شود. بستنی را دوباره در ظرف پلاستیکی بریزید و به صورت دربسته به مدت ۲۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
طرز تهیه بستنی طالبی خانگی بدون ثعلب
مواد لازم
طالبی خردشده: ۲۵۰ گرم
شکر: ۱ لیوان یا ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد کامل
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
وانیل شکری: ۱/۴ قاشق چایخوری
ماءالشعیر بدون طعم: ۱ لیوان
خامه شیرین: ۲ لیوان یا ۴۰۰ گرم
طرز تهیه
برای درست کردن بستنی خانگی طالبی بدون ثعلب ابتدا طالبیهای خرد شده را با نیمی از شکر در مخلوط کن بریزید تا کاملاً پوره شود، سپس در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا حدی که یک مایه غلیظ به دست بیاید. حالا مخلوط طالبی و شکر را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً سرد شود.
تخم مرغ را با همزن برقی از یک جهت بزنید تا کف کند. باقی مانده شکر، نمک و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه بدهید تا یک مخلوط کرم رنگ و کشدار به دست بیاید و حجم آن دو برابر شود. حالا درجه همزن را کم کنید و ماءالشعیر را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا مایه بستنی یکدست شود.
خامه را در یک ظرف جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس به مواد بالا اضافه کنید و با درجه کم همزن برقی بزنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
در مرحله بعد مخلوط طالبی کاملاً سرد شده را به مواد بالا اضافه کنید و با درجه کم همزن بزنید تا یکدست شود. مایه به دست آمده را در ظرف مناسبی بریزید، درب ظرف را ببندید و در قسمت فریزر بگذارید. بعد از دو تا سه ساعت بستنی را از فریزر بیرون بیاورید و یک بار دیگر با همزن برقی بزنید تا نرم شود و دوباره در فریزر بگذارید. این کار را سه بار (هر دو تا سه ساعت یک بار) انجام دهید و دوباره داخل فریزر بگذارید، در مرحله آخر بستنی را به مدت ۲۴ ساعت داخل فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد و به اصطلاح ببندد. انواع ژله را با این بستنی هم میتوانید برای پذیرایی سرو کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/