به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دستور تهیه رول سوسیس ساده ست و نیازی نیست یک آشپز حرفهای باشید تا بتونید این مومیاییهای کرهای و شور رو آماده کنید. مواد اولیه این رولها ساده و در دسترسه و میتونید اونها رو به عنوان یک پیشغذا و یا حتی یک وعدهی غذایی سریع و آسون برای گردش رفتن آماده کنید.
مواد لازم
۱۲ عدد سوسیس دمس
۲ عدد زرده تخم مرغ
۲۰ گرم خمیر نان باگت (یا پیراشکی)
۱.۵ لیوان روغن مایع
۱ قاشق غذا خوری کنجد (یا سیاه دانه)
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از آش کشک خوشمزه شمالی و پیراشکی مخصوص مجلسی تا باسترما پلو + تصاویر
دستور تهیه
دو طرف سوسیسها رو با کارد از بالا تا دو سه سانت میبریم و کمی توی روغن تفت میدیم، کنار میذاریم تا خنک بشه.
زیر دست رو آرد میپاشیم و از خمیر به اندازه یک تخم مرغ برمی داریم و با کمک وردنه پهن میکنیم. خمیر رو به اندازه دو سانت میبریم، دور یکی از سوسیسها میپیچیم. سینی رو چرب میکنیم و روی سینی همه سوسیسها رو که با خمیر پیچیدیم، میچینیم.
روی خمیرها رو زرده تخم مرغ میمالیم و سیاه دانه میپاشیم. سینی رو توی طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردیم، میذاریم تا ۴۵ دقیقه بپزه و روی رولها کاملا طلایی بشه.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/