در مطلب زیر طرز تهیه رول سوسیس مومیایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  دستور تهیه رول سوسیس ساده ست و نیازی نیست یک آشپز حرفه‌ای باشید تا بتونید این مومیایی‌های کره‌ای و شور رو آماده کنید. مواد اولیه این رول‌ها ساده و در دسترسه و می‌تونید اون‌ها رو به عنوان یک پیش‌غذا و یا حتی یک وعده‌ی غذایی سریع و آسون برای گردش رفتن آماده کنید.

مواد لازم

 ۱۲ عدد سوسیس دمس
 ۲ عدد زرده تخم مرغ
 ۲۰ گرم خمیر نان باگت (یا پیراشکی)
 ۱.۵ لیوان روغن مایع
 ۱ قاشق غذا خوری کنجد (یا سیاه دانه)


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از آش کشک خوشمزه شمالی و پیراشکی مخصوص مجلسی تا باسترما پلو + تصاویر


دستور تهیه

دو طرف سوسیس‌ها رو با کارد از بالا تا دو سه سانت می‌بریم و کمی توی روغن تفت میدیم، کنار می‌ذاریم تا خنک بشه.

زیر دست رو آرد می‌پاشیم و از خمیر به اندازه یک تخم مرغ برمی داریم و با کمک وردنه پهن می‌کنیم. خمیر رو به اندازه دو سانت می‌بریم، دور یکی از سوسیس‌ها می‌پیچیم. سینی رو چرب می‌کنیم و روی سینی همه سوسیس‌ها رو که با خمیر پیچیدیم، می‌چینیم.

روی خمیر‌ها رو زرده تخم مرغ میمالیم و سیاه دانه می‌پاشیم. سینی رو توی طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردیم، می‌ذاریم تا ۴۵ دقیقه بپزه و روی رول‌ها کاملا طلایی بشه.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.