به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، النا سولوماتینا متخصص تغذیه در روسیه در مقالهای مینویسد که، در سوپرمارکت مردم اغلب هر چیزی را که به دستشان میرسد، در سبد قرار میدهند و نمیفهمند که این غذا سالم است یا ناسالم.
پیشنهاد ما این است که به آن دسته از محصولاتی که حتی در بهترین سوپرمارکتها هم تولید میشود، توجه نکنید.
گوشت چرخ کرده:
به گفته بسیاری از تولیدکنندگان گوشت چرخ کرده دارای مقدار زیادی چربی، پوست و استخوان است؛ بنابراین بهتر است گوشت تازه را در بازار خریداری کنید و گوشت چرخ کرده خوشمزه را خودتان تهیه کنید که در آن ۱۰۰ درصد از ترکیب آن مطمئن باشید.
شکلاتهای فله ای:
موضوع این است که ماندگاری شیرینیها نسبتاً کوتاه است و جعبههای بزرگ شیرینی همیشه در شرایط استانداردی نگهداری نمیشود. فروشندگان در این مورد چه کاری انجام میدهند؟ آنها تاریخهای برچسب قیمت را جدا میکنند؛ بنابراین نباید تعجب کرد که چرا بعضی آب نباتها خیلی سفت است و بوی عجیبی دارد.
پنیر رنده شده:
این اتفاق میافتد که تاریخ تولید و انقضای برخی از این پنیرها با شرکتی که در بسته بندی اعلام شده مطابقت ندارند. علاوه بر این، در برخی از انواع پنیرها، به عنوان مثال، در پارمزان، تولید کنندگان میتوانند با خیال راحت سلولز را اضافه کنند تا حجم را افزایش دهند و از تشکیل تودههای داخل بسته جلوگیری کنند افزایش دهند. پس بهتر است پنیر را خودتان خریداری کنید و رنده کنید.
مرغ کبابی:
این نوع مرغ اغلب از گوشتی تهیه میشود که قابل فروش نیست. این گوشت چند روز در مایع مخصوص خیسانده میشود و سپس سرخ میشود تا ترد شود. اغلب اتفاق میافتد که مرغ کبابی گرم به سرعت به فروش میرسد و از مرغهای قدیمی برای مرغ مریناد شده استفاده میشود.
سالادهای آماده:
خوب است که سالادهای آماده ۵ تا ۱۵ دقیقه قبل از مصرف شما آماده شده باشند اما متاسفانه اغلب آنها تمام روز را در محیط گرم قرار میدهند. علاوه بر این، برای تهیه چنین سالادهایی، اغلب از مایونز ارزان قیمت و با کیفیت پایین و گاهی اوقات از سایر محصولات تاریخ انقضا گذشته، استفاده میشود.
انتهای پیام /
نهادهای نظارتی هم در این فساد شریک است