به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر بخواهید استیک را کبابی میل کنید، آن را روی ماهیتابههای مخصوص به مانند تصویر قرار دهید تا کباب شما بپزد و مزه کبابی پیدا کند.
مواد لازم:
راسته گوساله ............ نیمکیلو
فلفل سیاه ............ دو تا سه قاشق
روغن و نمک ......... به مقدار لازم
قارچ، کرفس، فلفل دلمهای و گوجه فرنگی به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از مرغ سوخاری زنجفیلی و روشکا میگو و پنیر تا مافین چیز برگر + تصاویر
طرز تهیه:
ابتدا گوجهفرنگی، قارچ، کرفس و فلفل دلمهای را حلقه حلقه کنید و با مقداری روغن تفت دهید و کنار بگذارید سپس گوشت را به صورت تکه استیکی درآورید، یعنی به کلفتی دو تا سه سانتی متر ببرید و با کارد روی آن بزنید تا نرم شود سپس در یک تا دو قاشق فلفل سیاه بغلتانید و آن را نیم ساعت بخوابانید، البته اگر آب پیاز را هم روی آن بریزید، گوشت نرم میشود. اگر دوست دارید استیک را به صورت سرخ شده میل کنید، تابه را روی آتش گرم کنید، سپس دو قاشق روغن بریزید و پیش از آنکه روغن دود کند، استیک را در تابه بگذارید و شعله را کم کنید، پس از سه دقیقه استیک را برگردانید و در طرف دیگر آن نمک بپاشید و سپس در دیس بگذارید.
اما اگر بخواهید استیک را کبابی میل کنید، آن را روی ماهیتابههای مخصوص به مانند تصویر قرار دهید تا کباب شما بپزد و مزه کبابی پیدا کند.
حال مخلوط آماده شده را میتوانید بر روی استیک سرخ شده و یا استیک کبابی بریزید، اگر دوست دارید، میتوانید کمی رب گوجه هم به مخلوط سبزیتان اضافه کنید.
منبع: سیمرغ
انتهای پیام/