مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی گفت: برای اجرای نسخه الکترونیک از موانع جدی عبور کردیم و تکمیل این برنامه ادامه دارد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در جلسه هفتگی پروژه نسخه الکترونیک که با حضور مدیران حوزه‌های درمان و فناوری اطلاعات برگزار شد، اظهار کرد: با تلاش و کوشش فراوان مجموعه همکاران سازمان تأمین اجتماعی برنامه نسخه الکترونیک با موفقیت در حال اجراست.

وی با بیان اینکه مدیران واحد‌های اجرایی تأمین اجتماعی سراسر کشور نقش مهمی در پیشبرد این برنامه ملی دارند، گفت: این برنامه به عنوان اولویت اول سازمان باید مورد توجه تمامی همکاران باشد و پاسخگویی و اطلاع رسانی مناسب به جامعه باید مورد توجه قرار گیرد.

سالاری گفت: به منظور تشویق و دعوت بیمارستان‌های دانشگاهی برای متصل شدن به سامانه نسخه الکترونیک، پرداخت مطالباتی که در سامانه نسخه الکترونیک ثبت می شود، در اولویت قرار دارد.


بیشتر بخوانید


مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد: برای پرداخت مطالبات مراکز درمانی دانشگاهی و غیردانشگاهی که به سازمان تامین اجتماعی متصل نشوند، اولویت قائل نیستیم.

وی ادامه داد: تمامی مراکز دانشگاهی که از طریق API به سازمان تامین اجتماعی متصل شوند با لحاظ تراکنشی که دارند، ظرف ۴۵ روز پرداختی شان را به مدت حداکثر ۶ ماه یعنی از ابتدای آبان سال گذشته تا پایان فروردین تسویه خواهیم کرد.

سالاری با اشاره به اینکه این کار از بزرگترین پروژه‌های آی تی کشور است و موفقیت در این پروژه بزرگ، اهمیت زیادی در سطح ملی دارد، افزود: نسخه الکترونیک موجب تسهیل کار‌ها و افزایش سرعت خدمت رسانی مراکز درمانی به مردم می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شهروند گمنام
۲۰:۲۷ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
امسال هیئت وزیران در مصوبهء نرخ ویزیت پزشکان برای پزشکانی که از سامانهء الکترونیک (پروندهء الکترونیک بیمار) بهره گیری کنند حق دریافت ویزیت بیشتر از مردم بیمار را داده است! چرا هزینهء الکترونیکی شدن پروندهء بیماران و نسخهء الکترونیک را مردم دردمند باید بپردازند؟
آخرین اخبار