معاون محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: ورود هر آبزی غیر بومی به یک محیط متفاوت موجب ایجاد مشکلاتی در محیط زیست آن ناحیه می‌شود.

سیدعادل مولا معاون محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با اشاره به وجود ماهی تیلاپیا به آب‌های خوزستان گفت: این آبزی به دلیل آنکه از محیط دیگر به تالاب‌های خوزستان وارد شده، غیر بومی و تهاجمی شمرده می‌شود.

او افزود: ورود هر گونه غیر بومی به محیط دیگر باعث آسیب رساندن به سایر جانواران و گیاهان آن محل می‌گردد و ماهی تیلاپیا به دلیل ماهیت همه چیز خواری خود می‌تواند موجب تبعات محیط زیستی در آب‌های خوزستان شود.

مولا با بیان اینکه تیلاپیا رشد سریعی دارد و هر چیزی را می‌خورد، بیان کرد: گونه زیلی این ماهی که در بسیاری از آب‌های خوزستان نیز ورود کرده، به دردسری برای ماهیگیران تبدیل شده و لاور ماهیان بومی را می‌بلعد، به همین دلیل نیز به صیادان اجازه داده ایم تا هر کجا این آبزی را یافتند به صورت گسترده صید کنند.


بیشتر بخوانید


معاون محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان همچنین در خصوص راه‌های مبارزه با این ماهی در آب‌های خوزستان بیان کرد: تنها راه حل مبارزه با این ماهی عقیم سازی آن است که راه حلی پر هزینه حساب می‌شود.

در مورد ماهی تیلاپیا دیدگاه‌های متفاوتی وجود دارد از یک سو سازمان محیط زیست معتقد به زیان بار بودن این آبزی برای طبیعت است و از سوی دیگر سازمان شیلات برخی از گونه‌های این ماهی را به صرفه و اقتصادی عنوان می‌کند.

انتهای پیام/ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۱ ۱۲ خرداد ۱۴۰۰
چقدر دیر تحقیقات شروع کردی دوست عزیز، تا حالا کجا بودی؟