مدیرکل شیلات استان کرمانشاه از تولید بیش از ۲۳ هزار تن ماهی در این استان طی سال ۹۹ خبر داد.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، فرزاد افضلی مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت : طبق طرح جمع‌آوری آماری، در سال زراعی ۱۳۹۹ میزان تولید ماهی در استان کرمانشاه ۲۳ هزار و ۶۰۰ تن بود.

او با اشاره به افزایش سرانه مصرف ماهی نسبت به سال‌های گذشته در استان کرمانشاه گفت : سرانه مصرف ماهی در این استان به ۱۰ کیلوگرم رسیده که در کشور این مقدار بیش از ۱۳ کیلوگرم است، باید با ترویج و فرهنگ سازی مصرف ماهی سرانه مصرف را در این استان افزایش داد.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه افزود: با برگزاری کلاس‌های ترویجی و آموزشی، توسعه و ساماندهی و مکانیزه کردن استخر‌ها تلاش برای افزایش تولید ماهی متناسب با تقاضای مردم در این استان ادامه دارد.

او افزود: با تأمین اعتبارات و تکمیل و افتتاح پروژه‌های نیمه‌تمام میزان تولید و به تبع آن مصرف ماهی در سال ۱۴۰۰ افزایش می‌یابد .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.