به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،بابک رضی منش فرماندار شهرستان اسکو عصر امروز سه شنبه در جلسه ستاد رصد تبلیغات و امحاء آثار غیر مجاز تبلیغات انتخابات شهرستان اسکوگفت: تبلیغات نامزدهای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در سطح شهرستان از چند روز پیش آغاز شده و از روز ۲۰ خرداد زمان تبلیغات نامزدهای انتخابات ششمین دوره شوراهای شهر و روستا همزمان با سراسر کشور در سطح شهرهای شهرستان اسکو آغاز خواهد شد.
اوبا تاکید بر لزوم رعایت قوانین در تبلیغات از سوی نامزدها و مسئولین ستادهای تبلیغاتی افزود: بر اساس ماده ۶۱ آئین نامه اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی شهر؛ مدت فعالیت تبلیغات انتخاباتی برای کلیه نامزدها به صورت یکسان و ۸ روز قبل از اخذ رأی یعنی از روز پنج شنبه ۲۰ خرداد آغاز و تا ۲۴ ساعت قبل از اخذ رأی یعنی ۲۶ خرداد ادامه خواهد داشت.
او با بیان اینکه رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی برای کلیه افراد مرتبط با انتخابات الزامی است گفت: هرگونه تجمع انتخاباتی، مراسم سخنرانی، مناظره در مکانهای بسته از قبیل مساجد، سالنهای اجتماعات و سالنهای ورزشی ممنوع بوده و با متمردین با عنوان تهدید علیه بهداشت عمومی برخورد خواهد شد.
فرماندار شهرستان اسکو با بیان اینکه برگزاری سخنرانی یا تشکیل اجتماعات در شهرستانها منوط به اخذ مجوز از فرمانداری میباشد افزود: برگزاری تجمع انتخاباتی و سخنرانی نامزدها در فضای باز مشروط به اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح و رعایت دقیق پروتکلهای ابلاغی وزارت بهداشت خواهد بود.
رضی منش افزود: برابر تبصره ماده ۶۵ آئین نامه اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی شهر هر نامزد تنها میتواند یک ستاد تبلیغاتی در هر منطقه شهرداری دایر نماید.
اوگفت: نامزدهای انتخابات میبایستی همزمان با آغاز کار ستاد تبلیغات، نشانی، محل ستاد و نام مسئول را به هیأت اجرایی اعلام نماید که در غیر این صورت به عنوان فعالیت غیرمجاز تلقی خواهد شد.
او با بیان اینکه نصب بنر صرفاً در جلوی ستادهای انتخاباتی مجاز میباشد که در صورت عدم رعایت موضوع و نصب بنر در معابر عمومی، شهرداریها نسبت به جمع آوری اقدام خواهند نمود افزود: استفاده از هرگونه تبلیغات کاغذی، پارچهای، مقوایی و یا هر جنس دیگر با ابعاد بیشتر از ۷۰×۱۰۰ سانتی متر ممنوع میباشد.
رئیس ستاد انتخابات شهرستان اسکو با هشدار به نامزدهای انتخابات شوراهای اسلامی شهر در خصوص نوشتن و یا اظهار مطالب خلاف واقع، دیوار نویسی، راه اندازی کاروانهای تبلیغاتی، الصاق هرگونه آثار تبلیغاتی بر روی علائم راهنمایی و رانندگی، تابلوی بیمارستان و مدرسه، صندوقهای پست، باجههای پست و … ادامه داد: مأمورین انتظامی در صورت مشاهده متخلفان را به منظور تعقیب به مراجع قضائی معرفی و شهرداری نسبت به امحاء چنین اوراقی اقدام خواهند نمود.
رضی منش گفت: در اجرای تبصره ۲ ماده ۶۲ آئین نامه اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی شهر، شهرداریها و بخشداریها برای جلوگیری از آشفتگی و آلودگیهای بصری تبلیغات انتخاباتی در سطح شهرها و روستاها محلهای مناسبی را برای الصاق و یا ارائه آثار تبلیغاتی نامزدها تعیین خواهد نمود.
او در پایان با تاکید بر لزوم حفظ و صیانت از منظر و سیمای شهری و روستایی از سوی نامزدهای انتخابات گفت: ایام تبلیغات بهترین محک نامزدها در میزان تمکین و احترام به قانون است.
انتهای پیام/