به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
فیله ماهی پوست کنده ۴۰۰ گرم
زعفران به مقدار لازم
کره پاستوریزه دو قاشق چایخوری
پیاز ریز خرد شده یک عدد
پیازچه خرد شده سه قاشق غذاخوری
تره فرنگی یک عدد
برنج سفید چهار قاشق غذاخوری
آب انگور سفید ۱۲۵ میلیلیتر
گوجه فرنگی چهار عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
هویج نازک حلقه شده یک عدد
دستور تهیه:
مرحله اول
داخل یک تابه مقداری کره بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید سپس پیاز، تره فرنگی، و هویج را اضافه کنید. مواد را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا پیازها نرم شوند.
مرحله دوم
برنج، زعفران، آب انگور و عصاره ماهی را به ظرف اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند. بعد از این که مواد به جوش آمدند، حرارت را کم کنید سپس نمک، فلفل و هر ادویهای که مایلید اضافه کنید.
مرحله سوم
درب قابلمه را ببندید و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا برنج و سبزیجات سوپ کامل پخته و سوپ جا بیفتد. برای این که سوپ مجلسیتر باشد، آن را داخل مخلوطکن ریخته و پوره کنید تا صاف و نرم شود. اگر از غذاساز استفاده میکنید، آب سوپ را کنار گذاشته و مواد سفتتر سوپ را با مقدار کمی آب داخل دستگاه بریزید.
مرحله اول
داخل یک تابه مقداری کره بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید سپس پیاز، تره فرنگی، و هویج را اضافه کنید. مواد را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا پیازها نرم شوند.
مرحله دوم
برنج، زعفران، آب انگور و عصاره ماهی را به ظرف اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند. بعد از این که مواد به جوش آمدند، حرارت را کم کنید سپس نمک، فلفل و هر ادویهای که مایلید اضافه کنید.
مرحله سوم
درب قابلمه را ببندید و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا برنج و سبزیجات سوپ کامل پخته و سوپ جا بیفتد. برای این که سوپ مجلسیتر باشد، آن را داخل مخلوطکن ریخته و پوره کنید تا صاف و نرم شود. اگر از غذاساز استفاده میکنید، آب سوپ را کنار گذاشته و مواد سفتتر سوپ را با مقدار کمی آب داخل دستگاه بریزید.
مرحله چهارم
در ادامه سوپ را به قابلمه برگردانده سپس خامه را به آن اضافه کنید و روی حرارت کم آرامآرام هم بزنید. ماهی را پوست بکنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. مقداری ادویه به آن بزنید و به همراه گوجه فرنگی پوست کنده شده و خرد شده به سوپ در حال جوش اضافه کنید. بعد از حدود ۴ تا ۵ دقیقه مقداری پیازچه را به سوپ اضافه کنید.
مرحله پنجم
سوپ تقریبا آماده است. سوپ را بچشید و چاشنی آن را اندازه کنید سپس داخل ظرفی مناسب ریخته و تزیین کنید.
در ادامه سوپ را به قابلمه برگردانده سپس خامه را به آن اضافه کنید و روی حرارت کم آرامآرام هم بزنید. ماهی را پوست بکنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. مقداری ادویه به آن بزنید و به همراه گوجه فرنگی پوست کنده شده و خرد شده به سوپ در حال جوش اضافه کنید. بعد از حدود ۴ تا ۵ دقیقه مقداری پیازچه را به سوپ اضافه کنید.
مرحله پنجم
سوپ تقریبا آماده است. سوپ را بچشید و چاشنی آن را اندازه کنید سپس داخل ظرفی مناسب ریخته و تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/