به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،احمد علی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در حاشیه بازدید فرودگاه بینالمللی زاهدان که به همراه دبیر شورای عالی منطقه آزاد کشور بود اظهارداشت: با پیگیریهای خوبی که برای بحث مناطق آزاد مطرح شد مجمع تشخیص مصلحت مناطق آزاد را تایید و یکی از این مناطق منطقه آزاد سیستان بود که جا دارد از همه طراحان، پیگیریکنندگان، دبیران و همه دستاندرکاران تشکر کنم.
او افزود: همچنین از زمین هشت هزار هکتاری منطقه آزاد و مرز میلک که با راهاندازی منطقه آزاد بینالمللی میشود بازدید شد.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تعیین مدیران و کادر تکمیلی در دستور کار است و این مهم باید با سرعت بیشتری انجام شود خاطرنشان کرد: ویژگی خوب منطقه آزاد سیستان این است که این منطقه با افغانستان همسایه بوده و میتواند برای سرمایهگذاریهای داخلی و خارجی و اقتصاد کشور و استان نیز بسیار موثر باشد.
مشاور رییس جمهوری و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور صبح روز/ پنجشنبه/ در سفر ۲ روزه به سیستان و بلوچستان وارد فرودگاه بین المللی زاهدان شد.
حمیدرضا مومنی مشاور رییس جمهوری و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور در سفر ۲ روزه به سیستان و بلوچستان وارد فرودگاه زاهدان شد و مورد استقبال احمدعلی موهبتی استاندار این استان، عبدالرحیم کردی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار و سایر مسوولان قرار گرفت.
او در این سفر از سایت صنعتی و محدوده منطقه آزاد سیستان واقع در شهر رامشار، پایانه مرزی میلک و محدوده منطقه آزاد سیستان در مرز جمهوری اسلامی ایران با جمهوری اسلامی افغانستان دیدن کرد و همچنین امروز جمعه از منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه و اقداماتی که در این بخش صورت گرفته دیدن میکند.
۱۵ اردیبهشت امسال مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از بررسی گزارشهای کمیسیون اقتصادی این مجمع ایجاد هفت منطقه آزاد تجاری صنعتی جدید را به تصویب رساند خبری که در جزییاتش هفت منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی مهران در استان ایلام، سیستان در استان سیستان و بلوچستان، بانه ـ مریوان در استان کردستان، بوشهر در استان بوشهر، قصرشیرین در استان کرمانشاه، اردبیل در استان اردبیل و اینچه برون در استان گلستان را به جمع مناطق آزاد معرفی کرد.
منطقه آزاد سیستان منطقهای در شمال سیستان و بلوچستان شامل بخشهایی از شهرستانهای زابل، هامون، زهک، هیرمند و نیمروز است که ایجاد آن سالها تدبیر نظری و شعاری مسوولان سیستان و بلوچستان و کشور بود که در نهایت در دولت تدبیر و امید پس از فراز و نشیبها و گذر از سه دوره تصویب در سالهای ۹۷ و ۹۸ و رد شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام توانست تقلای تلخ سیستان را برای زیستن در جغرافیای درگیر با معضلات خشکسالی را به آینده امیدوار کند.
انتهای پیام/ع