به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه چاشنی سالاد را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد لازم
پوست پرتقال تلخی گرفته...... ۱۰۰ گرم
پوست لیموترش تلخی گرفته..... ۱۰۰ گرم
جعفری خشک...... ۲ قاشق سوپخوری
تره خشک.... ۲ قاشق سوپخوری
سیر خشک...... ۲ قاشق سوپخوری
پیاز خشک ......۲ قاشق سوپخوری
گشنیز خشک.... ۲ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز یا سبز خشک .......۲-۳ عدد
نمک ......۱ قاشق چایخوری
ریحان خشک.... ۱ قاشق سوپخوری
پودر گوجهفرنگی خشک....۳ قاشق سوپخوری
آویشن...... ۲ قاشق سوپخوری
روشتهیه
همه مواد را با هم مخلوط سازید و بعد آسیاب کنید. گفتنی است که مصرف این چاشنی همراه با انواع سالاد و برای مزهدار کردن سسها، پیتزاها، پیش غذای سرد و گرم نیز پیشنهاد میشود.
خواص گشنیز
نباید فکر کنید که گشنیز فقط برای تزیین غذاها کاربرد دارد. اکثر مردم نمیدانند گشنیز دارای ۱۱ ماده از روغنهای اسانسی، ۶ نوع اسید (شامل آسکوربیک اسید یا همان ویتامین C)، مواد معدنی و ویتامینهایی است که هرکدام از آنها خواص بسیاری دارند و به دلیل همین ناآگاهی بعد از اینکه غذایشان را میل کردند برگهای گشنیزی را که برای تزیین غذا از آن استفاده شده بود درون سطل زباله میریزند.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/