به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه هویج پلوبا گوشت قورمه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید
آموزش آشپزی؛ از خوراک مرغ و کره و قهوه تخم مرغ تا تهیه ساندویچ بادمجان و پنیر + تصاویر
مواد مورد نیاز
پیاز ریز خرد کرده..... ۲ عدد متوسط
دنبهی گوسفندی خرد کرده...... ۱۵۰ گرم
فلفل ..... یکدوم قاشق چایخوری
زردچوبه.... ۱ قاشق چایخوری
گوشت گوسفندی خرد کرده.... ۵۰۰ گرم
نمک..... ۱ قاشق چایخوری
هویج مکعبی خرد کرده....... ۲ عدد
سیبزمینی مکعبی خرد کرده.... ۲ عدد متوسط
زیرهی سیاه.... ۱ قاشق سوپخوری
روغن محلی یا کره..... ۱۵۰ گرم
برنج...... ۱ کیلوگرم (حدود ۶ پیمانه)
زعفران حلکرده ....۲ قاشق سوپخوری
روشتهیه
پیاز را همراه با دنبهی گوسفندی تفت دهید و قدری فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید. آنگاه حرارت را کم کنید و بگذارید دنبه کاملا آب شود. سپس گوشت را به آن بیفزائید و بگذارید بپزد و قدری برشته شود. حالا اندکی نمک، فلفل و زردچوبه به آن بزنید. در این میان هویج، سیبزمینی و زیره را نیز در روغن تفت دهید و کنار بگذارید. اکنون ۴۰ گرم از کره را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید و برنج آبکشیده را همراه با مخلوط هویج، لابهلای هم در قابلمه بریزید. باقیماندهی کره را هم رویش بدهید و هویج پلو را ۳۰ دقیقه دم کنید. اکنون هویج پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید و با زعفران حلکرده و گوشت قورمه بیارائید.
یادآوری
اگر مایلید که گوشت نرمتر شود، هنگام پخت قدری آب به آن بیافزائید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/