دانشمندان دانشگاه آلبرتا در کانادا تا حدودی دریافته اند که آسپرین و سایر داروهای ضد التهاب ممکن است در مبارزه با عوارض ویروس کرونا موثر باشند.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،به نقل از اسپوتنیک، مطابق مقاله منتشر شده در مجله Emergent Materials، دانشمندان معتقدند که دارو‌های ضد التهاب در مراحل اولیه عفونت کووید ۱۹ توصیه نمی‌شوند، زیرا می‌توانند توانایی بدن در مبارزه با ویروس را مختل کنند. با این حال، بعداً هنگامی که یک واکنش التهابی جدی در بدن شروع می‌شود، این دارو‌های ضد التهاب می‌توانند کمک کنند. این دارو‌ها مانند آسپرین عوارض جانبی کمتری نسبت به رمدسیویر یا دگزامتازون دارند.

مقاومت گونه جدید ویروس کرونا در برابر واکسن‌ها

این مقاله همراه با آسپرین، پنج داروی دیگر را پیشنهاد می‌کند که می‌تواند برای درمان ضد ویروس کرونا مورد استفاده قرار گیرد: فنوفیبرات برای کاهش کلسترول، فلوکونازول ضد قارچ، یک ماده ضد باکتری به نام ایزونیازید، مکمل غذایی رسوراترول و ۲-متوکسیسترادیول، یک داروی تجربی که برای درمان سرطان پستان، سرطان تخمدان و آرتریت روماتوئید استفاده می‌شود.

اگرچه کووید ۱۹، یک عفونت تنفسی است که ریه‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد، اما به خوبی شناخته شده است که این یک بیماری چند عاملی است که سایر اعضای بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد و با واکنش التهابی مضر ارتباط نزدیک دارد؛ بنابراین کووید ۱۹ باعث ایجاد اختلال در مسیر‌های متابولیکی اسید آراشیدونیک می‌شود، که تعادل بین ترکیبات پیش التهاب و ضد التهاب را مختل می‌کند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار