به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدتقی نظرپور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم ضمن تشکر از نمایندگان مجلس که در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ درخصوص همسانسازی حقوق اعضای هیات علمی دانشگاههای وابسته به وزارت علوم با حقوق اعضای هیات علمی غیربالینی دانشگاههای وابسته به وزارت بهداشت دقت نظر و اهتمام لازم را داشتند؛ گفت: این موضوع که یکی از دغدغههای نظام آموزش عالی در بدنه آموزشی محسوب میشد و عدم برقراری توازن و عدالت در پرداختهای یکسان اعضای هیات علمی دو وزارت، در نحوه ارائه و کیفیت آموزش نیز تاثیرگذار شده بود.
او افزود: پس از هماهنگیهای لازم و تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اخذ مجوز از دستگاههای ذیربط، جزء (۲) بند (و) تبصره (۲) موضوع همسانسازی حقوق و مزایای اعضای هیات علمی دو وزارت انجام شده است که قطعاً باید ضوابط و مقررات خاص آن نیز رعایت شود.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم اظهار کرد: یکی از دغدغههای نظام آموزش عالی کشور در عدم برقراری توازن و عدالت در پرداختهای یکسان اعضای هیات علمی دو وزارت بوده است که این موضوع در نحوه ارائه و کیفیت آموزش نیز تاثیرگذار بود. پس از ابلاغ ماده واحده، تبصرهها و ضوابط اجرایی قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور به دستگاههای اجرایی و اخذ مجوز از دستگاههای ذیربط این تکلیف قانونی اجرایی شد. مسلماً اجرای قانون مربوطه، با توجه به شرایط هر عضو هیات علمی که دارای چه سوابق خدمتی، چه مرتبه علمی یا دارای چه مسئولیت اجرایی هستند، حقوق متفاوتی هم دریافت میکنند.
او گفت: پس از تصویب قانون و ابلاغ آن به دانشگاهها، بهدلیل تفسیر متفاوت از متن مصوبه، برخی دانشگاهها اقدام به صدور احکام کردند که موجب افزایش حقوق بالای اعضای هیات علمی شد.
نظرپور تصریح کرد: این موضوع بلافاصله با ارسال بخشنامهای از سوی وزیر علوم، مبنی بر اینکه حقوق اعضای هیات علمی پس از اعمال همسانسازی، نباید بیشتر از ۱۵ برابر حداقل حقوق که نهایتاً معادل مبلغ ۳۳۷،۰۲۰،۰۰۰ ریال (۳۳ میلیون و ۷۰۲ هزار تومان) باشد، تصحیح شد؛ لذا برخی احکام منتشر شده در برخی سایتهای خبری و فضای مجازی مربوط به زمان قبل از بخشنامه ارسالی وزیر علوم است.
نظرپور بیان کرد: نکته قابل توجه اینکه کنترل سقف مبلغ حقوق پرداختی در طول سال ۱۴۰۰ است؛ لذا در صورت اشتباه محاسبه در پرداختها امکان اصلاح آن در ماههای آینده و نیز تا پایان سال ۱۴۰۰ برای دستگاههای اجرایی میسر خواهد بود.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم همچنین در پاسخ به برخی از نظرات انتقادی مخاطبان، نسبت به این موضوع بیان کرد: پایه و مرتبه اساتید دانشگاهها با توجه به ساعات موظف آموزش، پژوهش و مدیریت متفاوت است و اینگونه نیست که هر عضو هیات علمی دانشگاه حتماً حقوق بالایی دریافت میکند. به عنوان مثال یک استادیار پایه یک در بدو استخدام بعد از همسانسازی حقوق با همکاران هیات علمی غیر بالینی دانشگاههای علوم پزشکی حداکثر دریافتیاش حدود ۱۲ میلیون تومان است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام /
باعرض سلام
خواهشمندم خواهران در حضور مرد نامحرم از جوراب ضخیم بجای جوراب نازک زنانه پانما دررنگ های مختلف استفاده نمایند
باتشکر
التماس دعا
استرالیاییا دعوتش کردن با استادش که یه پروفسور انگلیسی بود مشورت کرد اونم نه گذاشت نه ورداشت بهش گفت اگه بمونی احمقی
کارمندان هر لحطه دارند با ارباب رجوع سر و کله میزنند که نیاز به اعصاب پولادین داره. کارمندهای اصلا مرخصی نمی تونن برند.
اتفاقا کار کارمند سخت تره. هیت علمی غیر از اینکه اسم خودش رو تو مقاله های دانشجوها اضافه می کنه، دقیقا چیکار میکنه؟
اینا حالا حقوق نجومی بگیر شدن. دیگه خدا رحم کنه
بعد همیشه به معلهای عزیز هزارجورتهمت وافترا می زنند که شما که بیکارین حقوق مفت هم میگیرین
یه دفعه نشد فیش حقوقی یه معلم رو منتشر کنند که ببینند چقدر حقوق مغلم پایین است
من معلم با 29سال سابقه کار و مدرک ارشد کمتر از 7 تومان میگیرم .تازه بیشتر اون هم قسط باید بدم
حالامقایسه کنین ببینید اعضای هییت علمی بیکارند یا معلمین ابتدایی با قریب به 40 دانش اموز که همه هم بچه هستند
چند ده میلیون، چند ده میلیون قانونی می گیرن !
تازه می نالند و یا آن را کم نشان می دهند !