باید‌ها و نباید‌های غذائی برای کاهش علائم رفلاکس معده

پزشکان می‌گویند اگر به رفلاکس معده مبتلا هستید باید از خوردن برخی غذا‌ها پرهیز کنید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اخبارک نت، بسیاری از مردم به دلیل یک رژیم غذایی ناسالم، که حاوی بسیاری از غذا‌های اسیدی است از مشکل GERD یا رفلاکس معده رنج می‌برند. برخی از مواد غذایی وجود دارد که توصیه می‌شود برای کاهش علائم، آنها را مصرف کنید.

پزشکان برای حل این معضل به خورد شیر توصیه می‌کنند؛ زیرا شیر به مرطوب سازی معده و کاهش علائم GERD کمک می‌کند. شیر نیز، حاوی مقدار زیادی باکتری مفید است که مقاومت لاکتوز را کاهش می‌دهد و به آرامش معده کمک می‌کند.

از جمله غذا‌هایی که مصرف آن‌ها برای کاهش علائم GERD نیز توصیه می‌شود، طالبی، موز، هندوانه، برنج کته، جو دوسر و سیب زمینی است.

پزشکان توصیه می‌کنند که در صورت بروز GERD از خوردن ماست پرهیز کنید، زیرا باعث تشدید علائمی مانند سوزش و التهاب می‌شود. همچنین از خوردن پیاز، سیر، نعناع، قهوه و شکلات خودداری کنید؛ زیرا آن‌ها غذا‌های مضر برای بیماران GERD هستند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۵ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
موز جزء میوههایی هست که رفلاکس رو تشدید میکنه و نعنا و عرق نعنا رو مردم برای مشکلات معده و رفلاکس استفاده میکنند لطفا مشاورتون رو تغییر بدید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۳ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
پس ماست هم رفت کنار چون قبلا می گفتند ماست برای سوزش معده خوبه شیر هم که خیلی گرانه فوجه نیست
آخرین اخبار