عصمتی پور مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، گفت: در جلسهای که در محل اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیزمدارس خراسان جنوبی با حضور مدیرکل توسعه و نوسازی مدارس استان و اسداللهی رئیس اداره آموزش و پرورش عشایر استان برگزار شد، مشکلات موجود در فضاهای آموزشی مناطق عشایری خراسان جنوبی مورد بررسی قرار گرفت.
او افزود: در این نشست قرار بر این شد با پیگیریهای انجام شده، تمامی مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز در مناطق عشایری استان حذف و نسبت به ساخت مدارس جایگزین اقدام شود.
عصمتی پور انعقاد تفاهم نامه سازمانهای توسعه و نوسازی مدارس و سازمان امور عشایر ایران را از دیگر موفقیتهای همکاری سازمانهای مربوطه عنوان کرد و ادامه داد: ارتباط مناسب بین سازمان امور عشایر ایران و سازمان نوسازی مدارس درجهت تأمین بستر سازی مناسب برای ساخت فضاهای آموزشی کافی و استاندارد در کشور بسیار ضروری است.
مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی تصریح کرد: هم اکنون ۲۴۴ مدرسه با بیش از ۱۰ هزار دانش آموز در مناطق عشایری خراسان جنوبی فعال است و اداره کل آمادگی لازم جهت همکاری مناسب مبنی بر حمایت از این دانش آموزان را دارد.
او از هر سیاه چادر عشایری به عنوان یک کارگاه تولیدی و پاسگاه انتظامی یاد کرد و گفت: درجهت تأمین زیرساختهای رفاهی، آموزشی و جلوگیری از مهاجرت عشایر به ویژه در منطقه پهناور و خشکسالی زده خراسان جنوبی، استان نیازمند همکاریهای فرابخشی است که هم اکنون این موضوع به بهترین شکل ممکن درحال تحقق است.
عصمتی پور اظهار کرد: فرزندان عشایر بسیار باهوش و با استعداد هستند و فراهم کردن فضای آموزشی مناسب برای شکوفا شدن این استعدادها بسیار ضروری است که البته این موضوع در استان به کمک خیرین و متولیان امر به خوبی انجام شده ولی هنوز جای فعالیت و کار دارد.
انتهای پیام/ ر