رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کنگاور گفت: کشتار غیر مجاز دام و طیور منجر به پلمب چهار واحد عرضه کننده فرآورده‌های خام دامی در شهرستان شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، ناصح کیخسروی اظهار کرد: در راستای اجرای طرح ساماندهی کشتار غیر مجاز دام و طیور و کنترل مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی، طی بازدید‌های صورت گرفته دو واحد قصابی، یک واحد رستوران و یک واحد مرغ فروشی در سطح شهرستان کنگاور بدلیل کشتار غیر مجاز دام، عدم رعایت نکات بهداشتی و عرضه گوشت و مرغ فاقد هویت و عدم توجه واحد‌های متخلف به اخطار‌های ارائه شده با همکاری نماینده دادستان، شبکه بهداشت و درمان در معیت پلیس اطلاعات و اماکن پلمب و از ادامه فعالیت آن‌ها جلوگیری گردید.

کیخسروی با اشاره به نظارت و پیگیری مستمر کارشناسان دامپزشکی شهرستان کنگاور در راستای ارتقای سطح بهداشت و سلامت افراد جامعه، افزود: خط قرمز دامپزشکی خطای بهداشتی توسط افراد متخلف است که به هیچ عنوان قابل گذشت نیست و با متخلفان برخورد قاطع و جدی برابر قانون خواهد شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کنگاور خاطر نشان کرد: با پلمب و جلوگیری از فعالیت این واحد‌های غیرمجاز، زمینه برای گسترش فرهنگ کشتار بهداشتی دام در مراکز و محل‌های مجاز فراهم شده که به دنبال آن سلامت و بهداشت فرآورده خام دامی تولید شده تضمین خواهد شد.

کیخسروی به شهروندان توصیه کرد: از خرید گوشت قرمز و سایر فرآورده‌های خام دامی خارج از مراکز عرضه مجاز خودداری کرده و در هنگام خرید حتما به مهمور بودن لاشه دام به مهر دامپزشکی، توجه کنند.

اوبیان کرد: شهروندان می‌توانند موارد تخلف را به شماره تلفن ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ اداره دامپزشکی گزارش دهند.


انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.