به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،علیرضا زالی، فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران عصر امروز در مراسم افتتاح کتابخانه هوشمند بیمارستان لبافی نژاد اظهار کرد: آموزش دیجیتال نقش موثری در فرآیند توسعه آموزش مجازی دارد. طرح نمادین پایلوت در خصوص کتابخانه هوشمند در بیمارستانها باید اجرایی شود.
او ادامه داد: حجم بالایی از خدمات درمانی بیماران کرونایی در مرکز تحقیقات عفونی در بیمارستان لبافی نژاد در حال انجام است. ورودی مراجعه کنندگان در این بیمارستان زیاد بوده، به همین خاطر ورودی بیماران کرونایی با دیگر بیماران جدا شده است.
زالی بیان کرد: در حال حاضر ۵۴ تخت بستری موقت در این بیمارستان فعال شده است و قابلیت اضافه شدن تا ۷۰ تخت را دارد.
او بیان کرد: تا این لحظه تعداد ۹۶۵۰ بیمار در مراکز درمانی تهران بستری شده اند که ۲۶۰۰ نفر از این تعداد در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند. روز گذشته ۱۸۰۰۰ بیمار هم به صورت سرپایی به بخشهای درمانی و بهداشتی مراجعه کرده اند.
فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا گفت: با فعال سازی کمیتههای ترخیص در تهران، تعداد تختها را در بیمارستانها افزایش داده و ۱۵۰۰ تخت شناور در اورژانسها راه اندازی کرده ایم.
او یادآوری کرد: تعداد مراکز سرپایی به میزان پنج مرکز در شرق و جنوب و غرب فعال شده و ظرفیت سازی برای ۱۱۸ بیمارستان انجام شده است.
امکان برگزاری امتحانات دستیاران در کتابخانه هوشمند لبافینژاد وجود دارد
در ادامه مراسم عین اللهی، رئیس بیمارستان لبافینژاد گفت: کتابخانه هوشمند این بیمارستان کاملا دیجیتال است و تمام منابع به صورت الکترونیکی در اختیار استادان و دانشجویان قرار میگیرد.
او افزود: مخزن کتابها جدا از محل قرائت خانه است و این محل به صورت شبانه روزی فعال است. طراحی این کتابخانه کاملا سنتی و بومی است و عکس ابن سینا به عنوان نماد خودباوری ملی در این مرکز نقشبسته شده است.
عین اللهی گفت: در این محل امکان برگزاری امتحانات از دستیاران به صورت الکترونیکی وجود دارد. کتابخانه مجازی وابسته به کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/