معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان‌جنوبی از به صدا درآمدن زنگ خطر جولان ریزگردها در استان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، فرهادی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان‌جنوبی در کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوای خراسان‌جنوبی گفت: از ابتدای سال تا تاریخ نهم مرداد ماه تعداد روز‌های با کیفیت هوای نامطلوب در استان ۶۰ روز بوده که این آمار‌ها حکایت از به صدا درآمدن زنگ خطر در استان است.

او افزود: براساس گزارش اداره‌کل محیط زیست به استناد اطلاعات استخراج شده از سیستم‌های پایش هوا، بالاترین نرخ تولید گرد و غبار کشور مربوط به خراسان‌جنوبی است.

فرهادی با اشاره به اینکه در حال حاضر کانون‌های فرسایش بادی، یک سوم پهنه وسیع استان را شامل می‌شوند، بیان کرد: این حجم کانون فرسایش بادی به جهت تبعاتی که به همراه دارند نگران‌کننده است لذا باید برای کم‌کردن این مساحت کار‌های علمی ویژه‌ای صورت بگیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه اداره‌کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری به این منظور اقداماتی انجام داده، تأکید کرد: برای مهار شرایط پیش‌آمده و جلوگیری از پیشرفت بیشتر کانون‌های فرسایش بادی باید اقدامات سریع‌تر و گسترده‌تری انجام شود.

او ادامه داد: با عنایت به اهمیت موضوع، قوانین و مقررات مرتبط با آیین‌نامه هوای پاک باید به تمامی دستگاه‌ها ابلاغ شود تا با هم‌افزایی و استفاده از ظرفیت همه حوزه‌ها برای کنترل شرایط موجود اقدامات لازم صورت گیرد.

فرهادی با تأکید بر نقش اطلاع‌رسانی در زمینه آگاهی‌بخشی جامعه و ابراز نگرانی از شرایط استان، تصریح کرد: بخشی از کار ما این است که نگاه ملی را به خراسان‌جنوبی جلب کنیم و به این منظور باید از ظرفیت رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما استفاده کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان‌جنوبی اظهار کرد: پخش این گزارش و اطلاع‌رسانی عمومی در زمینه وضعیت استان در جذب اعتبارات ملی و ارائه برنامه‌های ویژه برای مهار شرایط موجود مؤثر خواهد بود.

او با اشاره به خسارت‌های ناشی از گرد و غبار و اینکه بخش عمده‌ای از این خسارت‌ها مربوط به باغات و مزارع و محصولات کشاوری است، عنوان کرد: براساس آمار، گرد و غبار سالانه بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان به زیرساخت‌های استان خسارت وارد می‌کند.

 فرهادی در پایان تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی باید با هم‌افزایی و تعامل و البته پیگیری جدی برای جذب اعتبارات ملی، به این موضوع ورود نمایند.

انتهای پیام/ ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.