سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفتوگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: یکی از شگردهای مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از شهروندان انتشار آگهیهای جعلی فروش محصولات ارزان قیمت در سایتهای واسط فروشگاهی است.
وی به تشریح راهکارهای پیشگیری از وقوع این نوع کلاهبرداری توسط هموطنان پرداخت و گفت: کاربران به سادگی فریب وعدههای پوچ و تبلیغات اغواکننده کلاهبرداران را نخورند.
سرهنگ رجبی با بیان اینکه هموطنان قبل از رویت و اطمینان از اصالت و مدارک کالا اقدام به پرداخت بیعانه نکنند، تصریح کرد: کاربران حتما درخصوص صحت هویت فرد آگهی دهنده بررسیهای لازم را انجام دهند.
وی افزود: هموطنان برای خرید حتما به فروشگاههایی که دارای نماد الکترونیکی هستند مراجعه و با اطمینان از معتبر بودن مراکز خرید و سایتهای فروش کالا اقدام به تهیه وسایل مورد نیاز خود کنند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا بیان کرد: مجرمان سایبری در هنگام خرید کالا از کسبه یا شهروندانی که کالایی را در سایتهای واسط برای فروش ثبت کردهاند، با ادعای واریز وجه به کارت فروشنده از طریق تلفن همراه یا تبلت و نشان دادن رسید جعلی واریز، کالا را از فروشنده دریافت میکنند، بدون اینکه وجهی به حساب بانکی آنها واریز کرده باشند.
وی افزود: کاربران نسبت به رعایت نکات امنیتی و بالا بردن اطلاعات در این زمینه اقدامات کافی را انجام دهند تا در دام مجرمان سایبری نیافتد، لذا در صورت مشاهده جرایم، موارد مجرمانه را به سایت پلیس فتا گزارش دهند تا کارشناسان پلیس فتا نسبت به بررسی شکایات وارد عمل شوند.
انتهای پیام/