محققان دریافتند اگر کودکان در معرض آفت کش‌ها قرار بگیرند، در آینده با مشکلات تنفسی و کاهش ضریب هوشی مواجه خواهند شد.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از مدیکال اکسپرس، محققان دریافتند که آفت کشی موسوم به "کلرپیریفوس" بر روی مواد غذایی تاثیر دارد بنابراین باید از استفاده از آن جلوگیری کرد.

محققان می‌گویند: برای اطمینان از حفظ سلامت کودکان، کارگران مزرعه و همه مردم در برابر پیامد‌های بالقوه خطرناک، باید به استفاده از این آفت کش خطرناک پایان داد. 

قرار گرفتن در معرض آفت کش هنگام تولد با کاهش ضریب هوشی و سایر مشکلات رشدی در کودکان ارتباط دارد.

کلرپیریفوس از اواسط دهه ۱۹۶۰ یکی از پرکاربردترین آفت کش‌های موجود است و معمولاً برای ذرت، سویا، سیب، کلم بروکلی، مارچوبه و سایر محصولات استفاده می‌شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: آفت کش ، ضریب هوشی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.