نرگس جوزدانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: یکی از اصلیترین مشکلات گیاه خواران مطلق که از لبنیات و تخم مرغ استفاده نمیکنند، کمبود ویتامین B ۱۲ است.
او ادامه داد: ثابت شده است که کمبود ویتامین B۱۲ افراد را بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری کرونا قرار میدهد به دلیل اینکه منابع این ویتامین بیشتر در منابع حیوانی مانند گوشت، جگر و لبنیات و تخم مرغ وجود دارد، بنابراین در این شرایط سیستم ایمنی فرد تضعیف میشود.
او افزود: اگر فردی که گیاه خوار است، لبنیات و تخم مرغ مصرف کنند، دچار کمبود پروتئین و ویتامین B۱۲ نمیشوند.
جوزدانی بیان کرد: کمبود پروتئین و ویتامین B۱۲ در افراد گیاه خوار باعث فقر آهن، آسیب به سیستم ایمنی و ابتلا به انواع بیماریها میشود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی بیان کرد: بسیاری از افراد گیاه خوار تصور میکنند از رژیم غذایی سالمی برخوردارند و در سلامت به سر میبرند اما این طور نیست، افراد گیاه خوار هم نیاز دارند که یک سری از مواد مغذی را به طور کامل و کافی دریافت کنند و کمبود دستهای از مواد مغذی مثل آهن میتواند در اکسیژن رسانی به بافتهای بدن اختلال ایجاد کند.
او افزود: افراد گیاه خوار باید مصرف حبوبات، لبنیات و تخم مرغ را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/