رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: برای نخستین بار در زنجان تولید روزانه ۵۰ تا ۶۰ کیلوگرم پودر پاپریکا آغاز شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان جواد تاراسی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: برای نخستین بار در استان زنجان تولید روزانه ۵۰ تا ۶۰ کیلوگرم پودر پاپریکا آغاز شد.

او ادامه داد: برای نخستین بار در استان زنجان محصول تولیدی فلفل گلخانه‌ای از واحد‌های فعال گلخانه شهرستان زنجان به منظور تهیه پودر پاپریکا به مراکز فرآوری ارسال شد و در حال حاضر ۷۳ واحد فعال گلخانه‌ای با سطح زیر کشت ۳۰ هکتار و تولید چهار هزار تن در حال فعالیت است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: از این تعداد واحد‌های گلخانه‌ای پنج واحد در حال تولید فلفل دلمه‌ای رنگی با سطح زیر کشت یک هزارو ۵۰۰ مترمربع ۳۰۰ تن تولید دارد و هم اکنون روزانه به میزان نیم تن فلفل دریافت و مراحل فرآوری در یکی از شرکت‌های پایانه صادراتی شهرستان زنجان در دست انجام است.

تاراسی تاکید کرد: بر اساس برآورد‌های انجام شده روزانه ۵۰ تا ۶۰ کیلوگرم تولید پاپریکا به ارزش ریالی هر کیلوگرم ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار ریال در زنجان تولید خواهد شد و ادویه پاپریکا که یک ادویه مجارستانی است به عنوان طعم دهنده در غذا‌ها استفاده می‌شود.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.